- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
"Beszélsz, jön egy hívás, dual activenál látod ki hív, elnézést kérsz az aktuális ügyfeledtől hogy fontos hívásod van és leteszed másikat meg felveszed. Stand-by esetén nem látod ki keres (csak sms-t kapsz, ügyfélnek pedig nem leszel elérhető ami kicsit negatívan hathat, persze lehet magyarázkodni, de az mint tudjuk már rég rossz) és nem tudsz mindjárt hívást váltani se, ami dual activenál szintén egy lehetőség"
Hát nem tudom honnan veszed ezeket, majd 10 éve használok duál stand by telokat és nem ezt tapasztaltam.
Ez már nagyon off, de soha eddigi életemben nem magyarázkodtam ha nem voltam elérhető 5 percig. Te jártál már mondjuk mélygarázsban?
Pedig ügyfelekkel kereskedem...
A kérdező kolléga meg igazán szólhatna, hogy "srácok, köszi de ragaszkodom és átmegyek a másik topic ba"A waze is csodásan navigálni net nélkül is. Amúgy fura egy lelőhely lehet ha elvárja a laptopozast, kommunikációt, utazást, de nem ad mobilnetet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- Sorozatok
- 3D nyomtatás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3184, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest