- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Akkor görgessük vissza a szálat! Idézet az eredeti kérdésből:
"Mindenképpen Dual Active Sim-es kell" "üzleti felhasználásra"
Ebben szó sincs hívásról. Az csak a válaszadók szegényes fantáziájából eredt. Én abból indultam ki, hogy ha a kérdező ilyen konkrét kritériumot ír, akkor tisztában van a dual standby lehetőségeivel, és korlátaival. Ilyen esetben engem inkább fárasztana, ha az egyértelműen megfogalmazott kérdésemre a hívásátirányítást kezdenék ecsetelni nekem. Sztem ciki, nem méltó a topik szakmai színvonalához.Junkpod:
Nem. Erre való a dual active teló. Fülessel telefonálni, és közben netezni. Üzleti felhasználásnál sztem lehet reális igény. Erre nem megoldás a mobil stick.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest