Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Rawulf
üzenetére
Ez eddig is így volt, vagyis alapvetően kínai piacra volt a gyártás, talán csak a Redmi 3S után jelentek meg a B20-as verziók (Taiwani), amik a B20-on kívül más eltérést nem mutatnak az eredetihez képest (Redmi 3S-ből is volt B20-as, de még a ROM is ugyan az volt rajta, mint a nem B20-as verziókon, szóval a készülék ugyan az volt, még mondjuk Redmi Note 3 esetén külön nevet kapott SE vagyis Special Edition névvel és MIUI ROM is külön van rá, de a Redmi Note 3 custom romok például ugyan úgy jók rá).
Az egyes kiszerelések szintén jelen voltak, csak korábban kaptak Prime nevet és ha jól látom most kis keresgélés után 4/64-es verzió az MTK-s (eddig nem találkoztam az MTK-s kiszereléssel, bár nem is bújom naponta a netet az egyes Xiaomi készülékek titkai után), vagyis ez a Prime akar lenni. Szóval a "sima" 3/32-es a Snapdragonos, még 4/64-es "Prime" vagy "Pro" az MTK-s, csak most nem kapott külön nevet.
Persze nézőpont kérdése az egész, de igazából alapvetően a Note 4 és NoteX között annyi a különbség amit írtam (mert egyébként sime Note 4-ből is van B20-as, meg MTK-s verzió).(#131770) Rawulf:
Sima Redmi Note 4-ből van 2/16-os is, csak hogy ne legyen olyan egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi