- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
felegyhazig
csendes tag
Tényleg hetek óta nézegetem, hogy milyen telefont válasszak. Írtam már kívánságlistát is, kaptam sok okos tanácsot is, amit ezúton ismét köszönök!
Arra jutottam, hogy valahol, valamiben kénytelen vagyok kompromisszumot kötni. Nézegettem, hogy mi az az elvárásom, amiről a legkisebb szívfájdalom lemondanom. Így került előtérbe egy (két) eleve általam elutasított típus, név szerint a Huawei P9 és a Honor 8. Viszont ez a kompromisszum nem várt előnyökkel kecsegtet.
Kérdés: miben különbözik a P9 a Honor 8-tól? Csak árban és a feliratokban/márkajelzésekben?
Több weboldalon nézegettem a paramétereket (pl a Kimovil szerint van benne B20, a Spemall szerint nics), és nem sikerült megfejtenem a rejtvényt. Mind a két típus dual-aktív? Mindkettőben van B20?
Látom, több féle kódon szerepelnek, melyiket keressem, amelyikben van B20 és dual aktív. 4/64 memória a terv...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 320GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged