Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem az a kérdés, hogy én megvenném-e, hanem hogy a fórumtársnak az szimpatikus, és úgy érzi, megfelel a - szerintem túlzott - elvárásoknak. Persze nem Dual SIM, így végül mégis elbukik a készülék...
Pedig egy 1+1 akár meg is felelne az elvárások nagy többségének, és ha nem is 30k-ért, de meg lehetne venni közel annyiért, amennyit szán rá.
Megjegyzem, én is szeretnék egy használt kocsit, aminek v8-as hangja van, 5 liter LPG gázzal elmegy 100km-t, van benne legalább 250 lóerő, nem rozsdásodik, minimális a fenntartási költsége és megvehető 500.000Ft-ból, de attól tartok, nem tudnak az autós forumban ilyet ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Alkoholista nevelde
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Windows 11
- PlayStation 5
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD Raven Ridge – amikor a Zen és a Vega találkozik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő