Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
IldiH
üzenetére
Pár éve elmentünk Győrbe a hajóra egy koncertre. A Junkies játszott, megvettük a jegyet, bementünk az előzenekarra - miattuk mentünk el - a Reaktor játszott. Aztán kezdődött a Junkies koncert, addig kimentünk a Wansör-be enni egy pizzát.
Amit mondani akarok ezzel, hogy a Junkiest nagyon szerettem régen, még a Nihil albumkor ismertem meg őket, de aztán annyira tinibe mentek át, hogy a koncertem 30+ évesen úgy éreztem, hogy a gyerekeimmel jöttem koncertre. A Reaktor mellesleg jobb is volt és csak nyolcan voltunk ott - mint egy privát koncert.
Szóval igen, változnak az izlések, a játszott zenék is, de ennek az oka, hogy csak a mainstream tud eltartani zenészeket. Ha nem azt a stílust szereted, bizony így jártál/jártunk.Pápán egyébként most már úgy szervezik a játékfesztivált, hogy a város Fő terén van a köznépnek a koncert, lent a ligetben pedig a rockszínpad. Így jobban lehet élvezni.
Bár vicces volt, hogy a tankcsapdát a Fő szonpadra szervezték, és a koncerten csak röhögtem, hogy az emberek nem is ismerték a dalokat. Aztán jött egy sláger, amit játszott a rádió, a pleb pedig boldogan énekelt, hogy végre felismert valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest