Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Üdv urak.
Nagy bajságba kerültem.
Egy Huawei Y520-U22 telefonra szerettem volna rátenni másik romot.
Letöltöttem a Huawei honlapjáról egy pakkot,amiben kicsomagolva ott van az SD kártyás és az SPFT-os rom is.
Először az SD kártyás telepitést csináltam,update.zip felmásol,szokásos wipe és telepit.
Feltelepült hiba nékül,viszont a Huawei felirat bejött,de ott ujraindult és ezt csinálta egyfolytában.
Ekkor jött az SPFT telepités.
Scatter bemásol,telefont rádug,felismer,de kiirt egy hibát.
PMT changed for the ROMEgy videót megnézve azt mutatták hogy Format,majd utána Flash.
Megtettem.Ahelyett hogy itt kérdeztem volna
A flash végigment szépen(sárga csík),de inditás után csak egy fehér képernyő fogad vizszintes vékony fekete csikokkal.Valami felment mert pld a bekapcs gombot hosszan nyomva a kikapcsoló zenét pld lejátsza.
Talán még nincs veszve minden,de fogalmam sincs mit tudnék innen tenni?
Ötlet??
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia adapter
- Redmi note 13 5g 8/256
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest