- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr. Y #122281 üzenetére
Korábban sokat keresgettem ilyen telefont, mikor két éve egy biciklitúrán a szívemnek kedves telefon nem viselte jól, mikor velem együtt kellett neki uszkve 6-7 métert repülnie, majd az aszfalt lágy simogatása fogadta. Széttörtem egy barátom 600.000-es biciklit, valamint a saját telefonomat (meg magamat). Akkor keresgéltem ilyet, de nem volt megfelelő hardverrel szerelt mobil, vagy csak vagyonokért. Ha akkor lett volna egy ilyen jellegű készülék, tuti megvettem volna, mert nagyon jónak mutatja magát. De azóta már vettem egy másik biciklis tartót, amiben ha el is esek, nem lesz ilyen baja a telefonnak...
Ha meg hegymászás közben esik le, akkor teljesen mindegy, hogy ez van nálam, vagy más készülék, különben is, a sérülésem óta csak kis túrákra megyünk, pedig nagyon érik pl már a Sas-út, Triglav és társai, de csak ha megműttetem mindkét lábam. Hja, de hiányzik ez is meg az amerikai foci és a fallabda is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Mobilinternet
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 320GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged