- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
cappa72 #12150 üzenetére
Igen linkelve van a második partícióra.
Pedig kb ugyanennyi app volt rajta, de azóta leszedegettem a játékokat, úgy sem mennek rajta (pl. angrybirds), helyette tettem fel g:hu-t meg vatera appot, stb. De ezek mind mentek át az sd-re. Ezért nem értem és sem, hogy mi bánat foglalja a /data partíciót.
Arra gondolok, hogy valahol lehetnek rajta valamilyen temp file-ok, vagy valami. Már találtam rajta egy pár 3-500kb-os log file-okat de vagy 20-at. Ezekből letöröltem a régebbieket, így szabadult fel némi hely. Most nem nyafog, van 32Mb szabad hely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3228
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest