- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
Van valakinek véleménye a minidealról?
Rendeltem tőlük egy telefont csütörtökön, EU Warehouse , 2-7 nap szállítási idő ígéret. Május ötödikén ment a PayPal fizu. Az oldalukra belépve azt látom, hogy szerintük Május hatodikán, pénteken fizettem, a státusz még ma is csak "processing" de nem kaptam egy nyamvadt e-mailt sem, hogy búúúú, nemhogy track numbert! Tudom, hogy volt közben két hétvégi nap is, de már akkor is a második munkanapnak van vége! Furcsállom, hogy a rendelésem adatait, a szállítási címet a telefonszámomat és minden egyebet egy síma http oldalon látom! Legalább használnák a https protokolt! Azóta tegnap volt banggoodos rendelésem is. Ők a hétvége dacára is köszönik a rendelést és ma reggel már itt a levél, hogy postán van a cuccom.
Remélem nem faragtam be velük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest