-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76 #120761 üzenetére
Gyerekek, nem gondoljátok ezt túl egy kicsit? Miután a Lumia 830 kapható itthon 80e Ft alatt, gondoltam rákérdezek olyanoknál, akik vágják az aktuális kínálatot, nincs-e némileg olcsóbban (40-50 ezer Ft, esetleg + ÁFA áron) androidos alternatíva Kínából. Most is logikusnak látom a kérdést.
Ebből hogy sikerült eljutni odáig, hogy aki relatíve jó fényképezős mobilt akar venni, az hülye?
Van fényképezőgépem (szándékosan nem írok típust), de eszem ágában sincs mindenhová magammal cipelni, és bizony egy hétvégi túrázáson (ahová vigyen sok-sok kg túlsúlyt az, aki rá van szorulva) is jól tud jönni, ha a telefonod több, mint használható képeket készít. Nem akarom újratapétázni egy szem, felnagyított telefonos fotóval a Sixtus-kápolnát, de nem is szeretnék elszörnyűlködni, amikor monitoron/TV-n is meglátom a képeket. Azt gondoltam, ez egyfajta axióma, és nem kell szájbarágós magyarázkodásba bocsátkozni egy egyszerű kérdés miatt, de úgy látszik, tévedtem.
Akinek nem inge, ne vegye magára, ill. akik segítő jellegű választ adtak, azoknak nagyon kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Horgász topik
- Nők, nőügyek (18+)
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest