- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
Graphics #120324 üzenetére
Az Oukitel-t figyelni fogom, de másodvonalas számomra / persze az InFocus is olyan, hogy kb senkinek semmit se mond /
Nahát ezzel pont így vagyok pld én.
Ha nekem most olcsó készülék kellene 40000 alatt,én biztos hogy előnyben részesiteném azt a telefont amiben a másikkal ellentétben van B20 és fingerprint.
Sőt ha csak a szimpla adatokat nézzük,akkuban is az Oukitel felé billen a mérleg.
A felbontás ami az Infocus javára dönt.De akkufogyasztásban már pont hogy kissé hátrány és tudjuk hogy a pixelszám nem minden látványban.
A proci 8 magos az Infocusban,a másikban csak 4.
Antutuban biztos jobb az InfocusHát ez csak jó mondjuk ha van választék az olcsó szegmensben is.
Mindenki eldönti mit részesít előnyben és mi fontosabb nekiDe ez is csak szigórúan magánvélemény természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest