- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Milestone2 #117407 üzenetére
Biztos igazad van, de én már jártam úgy, hogy:
1. visszaküldtem kb 2000 Forintért, de hát én képes vagyok ilyen mocskos nagy összeget kiadni
2. követési számot is kaptam, így kiderül, hogy megkapja-e vagy sem, benne van a mocskos drága díjban
3. bárcsak ez lenne a legidegtépőbb problémám
4. sok minden lehet, az is, hogy rendben küldik vissza
5. elküldöd a postai feladószelvényt, hogy te adtad fel kis országunkból (megtartod, mert a fórumon felhívták rá a figyelmed, hogy ez szükséges és pótolhatatlan dokumentum), ha kérik az áfa kifizetését igazoló dokumentumot, bár tőlem ez utóbbit nem kérték
6. másfél hónap volt, de sikeres, bevállaltam szerencsére, ellenben az itthoni szervizzel, amelyik 5 hét hitegetés után semmire se jutott (se javítás, se új készülék, nesze neked magyarországi garancia, Magyarországon vásárolt új készüléknél).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest