- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Taktoj #105476 üzenetére
Hát ezt azért nehezen hiszem, nekem Mi3-ban is IMX135 van és elégedett vagyok vele, biztos van jobb, de nekem bőven elég ez is. F1-et pedig tényleg dicsérték, THL-től viszont nem várnék sokat, bár W100 még elment nekem. W8s-re nem találtam információt, hogy tényleg ilyen kamerája lenne.
Mellesleg rengeteg telefonba van ugyan ez a kamera, pl LG G2/3 ezekben jó ugyan az a kamera? Elég érdekes, valószínű sok szoftveres optimalizálás is lehet mögötte, gondolom. Illetve lencséket is készülék gyártó határozhatja meg.
Top készülékekbe egyébként mind egy szálig Sony kamera van (LG G4, Samsung S6, Huawei P8 Honor 6+, Xiaomi Mi3-4 nyilván Sony készülékek, iPhone készülékek stb) szóval elég nehéz dolgod lesz, ha nem Sony kamerás mobilt szeretnél, vagy akkor tényleg marad a legalapabb belépő szint, ahol nem fognak ilyenre beruházni, mert készülék árba nem fér bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest