Új hozzászólás Aktív témák

• andatti

senior tag

Mivel kínai (ázsiai) telókról folyik a legtöbbször a diskurzus, talán nem vagyok off...
    Szóval decemberben vettem egy huawei 550-et, ami egész jól működött idáig, de mostanában rakoncátlankodik. Nevezetesen használom rajta az endomondo-t, a playből. Eddig nem is volt vele gond, de amióta 1 hónap alatt volt 40 mérésem, azóta kerül fordul mondja, hogy gps lost, kis idő múlva gps signal stord. (biztos rosszul írtam...) Szóval elveszti a jelet. Ha kézben fogom akkor is, és ha elrakom "táskába" akkor is... Már kezdtem azt hinni, hogy ennyit bírt és megadta magát, de ma újítottam, az endomondo-ra ráindítottam az igo-t, (szülinapp). És lőn, bírta végig, oda vissza... (kerékpároztam) Bár elsőre is éltem a gyanúval, hogy nem-e rá akarnak venni az endomondo prémium használtára és azért nem akarja, mivel korábban semmi baj nem volt vele, csak a sűrű használat, (napi 5-10) óta van ez vele...
    Szóval az a kérdésem, hogy ez mitől lehet? Mert ezen kívül egész jól elvan. Egy játékot kellett újratelepítenem, mert szerinte nem voltam online, holott folyamatosan a netet használva több progi is futott.
    Bár, ha teszt, tényleg ki kéne próbálni, hogy a prémium esetén is ezt fogja-e csinálni... VAgy tudtok ajánlani másikat, ami legalább olyan jó, mint az endomondo? De akkor át lehessen rakni sd-re, mert az picit bosszant, hogy némely progikat át lehet rakni, némelyeket meg nem és nem látom/tudom, hogy ez mitől függ.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés