Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attti73
tag
Sziasztok! Lehet, hogy nem ez a legjobb topic a kérdésemre, de hátha. Tud valaki olyan kínai androidos telefont ajánlani aminek használható minőségű a kamerája? Egyéb tekintetben nincs különösebb igény, csak működjön normálisan. Ja, és ne S7 árban. :-) Köszi
-
Attti73
tag
Sziasztok! huawei P8 Lite akksi fogyasztásával kapcsolatban vannak már tapasztalatok? Átlagos használat mellett, két SIM-mel, mennyit bír kb? Köszi
-
Attti73
tag
Sziasztok! Én is szemezgetek a Huawei P8 lite-tal, de van ami nem tiszta. Ez a Dual sim úgy dual sim, hogy vagy MicroSD vagy második sim? Az akksi cserélhető? Ha igen, van hozzá nagyobb? Köszi
-
Attti73
tag
válasz
aytukabozs #102500 üzenetére
:-( Pedig már azt hittem, hogy megtaláltam az igazit :-)
-
Attti73
tag
válasz
aytukabozs #102495 üzenetére
Ezt most szarkasztikusan kel érteni? Alig használtakkal tele a net 60e körül.
-
Attti73
tag
válasz
aytukabozs #102408 üzenetére
Köszi, de tényleg kicsi a tárhely és inkább kerüljön kicsit többe, de jó lenne, ha magyar garisat tudnék venni. Inkább legyen kicsit használt garis, mint új, kínából.
-
Attti73
tag
Sziasztok! Tanácsot kérnék kínai telefon témában. Jelenleg egy Jiayu G3N telefonom van, ezt szeretném egy jobbra lecserélni. Ennél a típusnál gondok vannak a GPS-szel, ez jellemző a többi kínai típusra is?
Amik az elvárásaim lennének: Min. 720p IPS, max 5" kijelző, Jó kamera, használható méretű akksi. letisztult szép forma. :-) Max 60-70e Ft-ot szánnék rá.
tudom, hogy nem lehet egzakt választ adni, de legalább, hogy merre induljak. Akkor a kínálat, hogy azt se tudom melyik márkában gondolkodjak.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest