- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Gerasz #10278 üzenetére
x26i-m van, a GPS a mostaniakban teljesen jól működik. (Mondjuk a Wifi probléma megvan... néha több száz MB-os letöltés is végigmegy, néha meg nekiáll szórakozni, és 10 másodpercenként megszakad.... böngészésnél nem gond, mert gyorsan magához is tért, de pl távoli asztalnál ez szívás... van rá valami félig-meddig megoldás, de még nem próbáltam ki.)
#10295, Gege94: A fenti GPS/Wifi infó neked is megy akkor
A szállítási infós vitához: Nekem igenis segítség, és megnyugtatás volt, hogy találtam pár ilyen teljes listát itt a topicban a szállításról... pl ebből tudtam meg, hogyha a vám elé állítva után már két nap is eltelt, az még nem jelenti azt, hogy vámot kell fizetnem. Vagy hogy vámolás után 1-2 napon belül simán ittvan már... meg egyáltalán, hogy a köztes állomások mik a szállítás folyamatában.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest