Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz DrJános #22746 üzenetére
Ha nem akarod szinkronizálni, akkor nem kell wifi (meg semmi más se)
A telefonodon ott a naptár app, ráböksz egy időpontra, aztán már írhatod is az eseményt, meg állítod be hogy egyszeri, napi, heti... stb. (A net elérés csak a szinkronizáláshoz kellene, de nem muszáj, max a pc-n majd a gugliba nem látod az eseményeket)ui: Egyébként a Wifi meg azért van, hogy használják (Én pl. soha nem kapcsolom ki a telefonon, mert minek?)
ui2: És sztem jobban jársz, ha elkezded használni a gmail fiókod is, hisz rohadt jó dolog, hogy oda-vissza szinkronizálható pl. a névjegyzék, vagy a naptár események (telefonon beírod, ott is megjelenik vagy pc-n írod be, és a telefonon megjelenik )... nem beszélve a névjegyzék ottani könnyebb szerkeszthetőségéről... stb. És ha elveszik/ellopják/összetörik/elromlik a telefonod, akkor is megmaradnak a kontaktjaid, eseményeid...
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz DrJános #22749 üzenetére
Megnyomod a menüt, és ott a Napirend. (Azt nemtom nálad hogy hozott létre akaratodon kívül bármit is, de nálam még nem sikerült neki soha)
A másik 2-re nemtok mit mondani (filmet soha nem bírnék nézni telefonon, ezért nem is foglalkoztam a témával, de asszem egynek a MoboPlayer-t szokták favorizálni)
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz DrJános #22756 üzenetére
Általában Fájlkezelő vagy File Manager néven.
ui: Egyébként lehet hogy tényleg nincs benne alapból (nem minden Androidos telefonban van)
ui2: De ha nem akarsz holnapig várni a wifire, és most kell az astro, akk csináld így: Fájlkezelő telepítése SD kariról...
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
-
Keresztapper
senior tag
válasz DrJános #22741 üzenetére
(#22741) DrJános
Erősödő csengetés. A csengőhang hangerejét a rendszerben arra az értékre kell állítani, ahogy kezdeni akarod, a hangerő növelését majd elvégzi az alkalmazás.
(#22747) Z0C!
Lehet, hogy én vagyok egybites, de egy un-root-olt RUU telepítéssel szerintem ez simán megoldható. Igaz, lehet hogy nem 2, hanem 4 perc.
(#22753) hunfatal
Az túl bonyolult!
http://palscoffeetech.com/
-
fatal`
titán
válasz DrJános #22759 üzenetére
Elvileg nem kell semmi más hozzá, valahogy én is ráeszkábáltam, mert semmi más fájlkezelő nem járt rajta.
Én a QR kódot olvastattam be a fórumról, de kézzel is beírhatod a linket a böngészőbe és akkor nem kell hozzá fájlkezelő, mert az apk-t lehet telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz DrJános #22823 üzenetére
A QR kód az QR kód Info itt. Letöltesz egy olvasó programot, odatartod a telefon kameráját és felismeri a linket. Olyasmi, mint a vonalkód csak annál fejlettebb.
De nem fontos, itt a direkt link a total commanderhez:
http://tcce.s3.amazonaws.com/tc_rc3.apk
Ezt letöltöd és futtatod. Ajánlott hozzá a LAN és FTP plugin, ezeket itt találod, szintén apk-k:
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest