Aktív témák

• Z0C!

őstag

válasz GabeeeS #42699 üzenetére

általában azok szokták az ilyen dolgokat művelni(mint Te) aki kicsit se jár utána dolgoknak.

"A megoldás új ROM, rootolás,"
    kaptam tesztelni most SE X10-et. Gyárilag 1.6 van rá, iletve lehetne frissíteni 2.3.4-re, de az SE PC alkalmazása szar, így kell rootolni, kell recovery és kell ROM, hogy JÓL tudjam használni...

Vannak itt olyan userek akik kicsit mélyebben benne vannak az androidban, magyarítanak/magyarosítanak, hogy azoknak akik nem tudnak angolul/németül/oroszul azoknak picit jobb legyen.

Ha a kérdéseden átugranak az nem azért mert nem akarnak válaszolni, hanem mert épp nem tudják. Előfordult velem is, hogy kérdeztem és 2-3 napig nem kaptam rá választ, majd máshol is feltettem a kérdést és később mind2 helyen megkaptam a választ.

Az android szar?...kérlek szépen az iOS szar, meg a bada, meg a blackberry.
    iPhone-on próbálj meg CSAK adatkábellel másolni fájlokat telefonról gépre...ójajj itunes nélkül nem lehet....ja hogy saját csengőhangot nem tudok úgy beállítani, hogy rányomok a zenére és set as ringtone?...app store kell hozzá?...na ezért kell android. Vannak betegségei mint mindennek, csak az szarozza aki nem tudja használni :)

Valódi életet élek, a munkám a telefonom, felváltotta a szgépet.
    Azért fizetnek, hogy telefonozzak :)

Peace! és sry a hosszú irományért :)

Aktív témák

Hirdetés