- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Aktív témák
-
Z0C!
őstag
válasz
GabeeeS #42699 üzenetére
általában azok szokták az ilyen dolgokat művelni(mint Te) aki kicsit se jár utána dolgoknak.
"A megoldás új ROM, rootolás,"
kaptam tesztelni most SE X10-et. Gyárilag 1.6 van rá, iletve lehetne frissíteni 2.3.4-re, de az SE PC alkalmazása szar, így kell rootolni, kell recovery és kell ROM, hogy JÓL tudjam használni...Vannak itt olyan userek akik kicsit mélyebben benne vannak az androidban, magyarítanak/magyarosítanak, hogy azoknak akik nem tudnak angolul/németül/oroszul azoknak picit jobb legyen.
Ha a kérdéseden átugranak az nem azért mert nem akarnak válaszolni, hanem mert épp nem tudják. Előfordult velem is, hogy kérdeztem és 2-3 napig nem kaptam rá választ, majd máshol is feltettem a kérdést és később mind2 helyen megkaptam a választ.
Az android szar?...kérlek szépen az iOS szar, meg a bada, meg a blackberry.
iPhone-on próbálj meg CSAK adatkábellel másolni fájlokat telefonról gépre...ójajj itunes nélkül nem lehet....ja hogy saját csengőhangot nem tudok úgy beállítani, hogy rányomok a zenére és set as ringtone?...app store kell hozzá?...na ezért kell android. Vannak betegségei mint mindennek, csak az szarozza aki nem tudja használniValódi életet élek, a munkám a telefonom, felváltotta a szgépet.
Azért fizetnek, hogy telefonozzakPeace! és sry a hosszú irományért
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest