- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
erikke17
őstag
Lehet olyankor az újrainditáson kivül tenni mást is ha frissitek egy szoftver és két ikonja lessz?
Mert előbb frissitettem TuneIn rádió progit marketban Igy volt irva update-ja Update(Manual), rábökök frissitésre majd figyelmeztete hogy felül irja de adatok megmaradnak, nézem két ikonja lett megmaradt a régi is meg az új-.- Nem két napja van androidom nem ez az első frissitésem de még ilyennel nem találkoztam.
Ja és ha törölni akartam a régi ikonra koppintva a törlésre az új ikonját hozta be szóval nem is töröltem mert tudtam hogy komplett megy az egész le akkor.Véégre javitották benne tudom hallgatni most már a RiseFM-et
Eddig betöltött majd abba hagyta a töltést pufferelt megint elindult majd megint megállt ezt csinálta de itt megy
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest