Hirdetés
Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz istnag #49092 üzenetére
ok. mondj EGYETLEN EGY olyan hardveres hibát, mely a teljes memória törlését okozza, majd hírtelen magához tér és annyit mond, hogy "bocsi", majd működik tovább! semmi? szerintem se...
és tök mindegy, kihez szólsz egy FÓRUMON...ha zavar, hogy más is látja, amit írsz és erre reagál is... legközelebb írj privátot!
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz atillaahun #49096 üzenetére
azt nem tudod véletlenül, hogy az eltávolítása miért okoz teljes kapcsolat vesztést a google szerverrel?
erről én is csak olvastam (sok helyen), saját tapasztalatom nincs ilyen térenmivel a Kollégának is ilyen problémája volt, egyből a gtalk-ra asszociáltam.
ennyi a sztori röviden
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
atillaahun
veterán
-
-
Maffia91
aktív tag
Srácok, tudtok nekem ajánlani, egy kevés memóriát zabáló progit, ami hogyha sms-em jön akkor a kezdőképernyőre kidobja? SGS-em van, és ezért kéne spórolni a memóriával!
Illetve az is fontos lenne, hogy amikor pl. jön egy sms, és kinyomom a felugró ablakon, akkor az értesítési sávban is tünjön el! Köszi!Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
bepken
veterán
válasz istnag #49102 üzenetére
akkor most Neked is egyes? tényleg ilyeneket akarsz játszani?
petymeg utolsó hozzászólásaiból:
(#49089) petymeg: ..."Újraraktam a rendszert, minden működik, de sajnos a fájloknak annyi... "
(#49095) petymeg: ... "Próbáltam egy pár ilyen recovery progit, az a gond, hogy egyik se tölti be a telefon beépített kártyáját."
a recovery progi abban segít, hogy a már törölt adatokat vissza tudd hozni. ez csakis akkor lehetséges, ha még nem írta felül (akár részlegesen) egy másik adat. a Kolléga most ezzel próbálkozott volna, sajnos sikertelenült...
én sehol sem olvastam olyat, hogy ez a "hardveres hiba" továbbra is fenn állna.úgyhogy hallgatlak! milyen hardveres eredetű hibákat ismersz, mely teljes adatvesztéshez vezet, aztán újra használhatóvá "teszi" a memóriát?
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz atillaahun #49104 üzenetére
nem tudom, hogy mennyire szól bele, de az nem lehet, hogy csak egy USB-Debugging engedélyezés hiányzik? bár valóban látnia kéne, mint partíció...max nem lehetne hozzáférni.
(#49105) atillaahun: akkor ezzel kapcsolatban sincs ötletem, de tényleg. a legvalószínűbb az, amit Te is írtál. ha integrálva van a rendszerbe, eltávolításakor nagy valószínűséggel törlődik olyan adat is, aminek nem kéne... de jelen problémánál ez is kilőve, mivel a Kolléga már régebben törölte a gtalk-ot (bár nem emlékszik biztosan), tehát ez a hiba már akkor előjött volna.
-
bepken
veterán
válasz istnag #49108 üzenetére
igen tudom, hogy mit írtál, ennyire nem vagyok feledékeny ... de nem értem hol a probléma? vagy mi itt a baj? mert itt tényleg van valami baj... üldözési mániád van vagy ilyesmi. Te azt írtad, amit írtál... és ÉN állítottam, hogy szoftveres problémáról van szó. és semmi értelme szervizzel foglalkozni, főleg nem eladni...
ez egy szerencsétlen baleset, mely reméljük nem fordul elő többet, de semmi köze magához a telefonhoz (a telefon nem más, mint hardver), melyet Te okoltál. és így értettem, hogy vágd inkább rögtön földhöz ennyi erővel szerintem ne OFF-oljunk tovább, mert úgyse jutunk semmire... a saját hülyeséged bizonygatod folyamatosan.
-
hudyfiu
senior tag
válasz Sterilzona #49113 üzenetére
Vagy nincs root-olva a telód vagy ha igen akkor töltsd le a superuser progit marketről
Nélküle nem csinálhatod amit akartál. -
enginev3.0
félisten
válasz Sterilzona #49115 üzenetére
nézted super userbe hogy a program nincs-e blokkolva ?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
bepken
veterán
ez azt hiszem apex (de nem vagyok biztos benne).
annyi a teendőd, hogy a launcher beállításaiban kipipálod a Root Helper-t: Settings > Advanced settings > Enable Root Helper. (magyar menüben nem tudom, hogy hogy van már)
ezután az SU engedélyeket fog kérni, ezeket nyilván fogadd el. és kész is vagy[ Szerkesztve ]
-
Sterilzona
senior tag
válasz enginev3.0 #49116 üzenetére
superuser nem ír semmit, 3 fülön tudok lapozni, info, apps és napló. Nem nagyon látok semmit, ami esetleg utalna valamire
egy névnap widgetet akartam kirakni főképernyőre, és akkor írta ki ezt. -
sonaj0203
aktív tag
Helló!
Köszi! Azóta szereztem egyet én is ami települt, de nem indul mert első rábökés után rögtön azt írja invalid login or password, nem értem mert be sem léptem még, illetve pont, hogy azért kellene, mert az egyik fórumon közölt megoldás szerint be kell lépnem a talk-ba és ki kell jelentkeznem onnan Mondjuk azt simán telepítettem nem pedig beraktam a system mappába. Azért ki próbálom ezt is.
bepken kolléga és külföldi fórumokon írták, hogy ezért nem tudom használni a play-t, mert ez hiányzik. Lehetséges, hogy mivel feleslegesnek véltem korábban töröltem.Más kérdés:
A backup programmal nem tudom menteni a gyári eredeti lunchert?[ Szerkesztve ]
Van úúgy, hogy nem úgy van.
-
salival
aktív tag
Sziasztok!
Keresnék olyan droidos programot, ami a telefon kamerájának képét tudja streamelni pc-re, késleltetés nélkül.Köszi a segítséget!
YNWA
-
cris78
őstag
Futáshoz tudtok valami jó programot? Endomondo Sports Tracker?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
sonaj0203
aktív tag
Azóta megpróbáltam az általad linkelt Talk-ot telepíteni, illetve be helyezni a system\app mappába, de nem engedi "hiba a cél fájl nem írható" , nem tudod, hogy lehetne elérni, hogy bemásolja a mappába.
Total commanderrel próbáltam, rootolt, a teló és van superuser is fent, android 2.2, lg p350 mi kell még?
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz sonaj0203 #49123 üzenetére
Újra kell csatolni RW módban. TC-ben nem tudom pontosan hol van, de kell lennie egy olyan menüpontnak, hogy "Mount RW" vagy hasonló. A másolás után pedig ugyanez még egyszer.
De szerintem a Talk telepítése nem fogja megoldani a problémádat. Én használtam olyan romot, amiben nem is volt benne.
[ Szerkesztve ]
-
sonaj0203
aktív tag
válasz tomy86 #49125 üzenetére
Köszi Sikerült így áthelyezni, engedélyeket w r r ráadtam (bár azt se tudom mit jelent ) Teló újra indít...
Nem tudom mi oldja meg a problémámat, de gondolom veszteni valóm nincs ha kipróbálom ezt a megoldást ugye?
Semmi változás market és gmail is kidob ugyan az az üzenet. Akkor csak a backup és gyári alaphelyzet visszaállítása maradt vagy levél a supportnak (tudnak magyarul? )
Köszi mindenkinek a segítséget
ui: bepken akkor most kellene még valamit csinálnom, hogy mountolom? Gondolom nem deamon tools-al mint pc-n?
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz sonaj0203 #49123 üzenetére
root jogosultság nem elég, mount-olni is kell
ez a talk telepítés nem hiszem, hogy meg fogja oldani problémádat, de mindenképpen érdemes megpróbálni! legrosszabb esetben újra pakolod a rendszer, más megoldást nem látok most már...
és igen, tegnap kijavítottak többen is, hogy el lehet menteni a launcher-t a beállításokkal együtt. de még elegánsabb, ha a launcher beállítások között (legtöbb helyen advenced/haladó) található backup módszert választod. ez is az SD-re csinál majd egy mentést.
a support nem tud magyarul (de a google fordító "csodákra" képes ) persze nem fognak örülni neki...
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Tudna valaki segíteni titanium backuppal kapcsolatban?
Ugye kell hozza busybox - na mar most amikor en a galaxy nexus toolkit-tel rootoltam a telefonomat, nem valasztottam ezt az opciot. Most ha osszedugom ADB modban, akkor csak csinaljam meg egyszeruen igy utolag, vagy ha letoltok a play store-bol egy ilyen appot, akkor az is jo (azon sajnos nem igazodok ki, mar letoltottem, valamit installalni kellett volna, de nem nagyon ertettem ugyhogy letoroltem az appot - raadasul tobb busybox is meg busybox installer is van, nem tudom melyik jo vagy mi a kulonbseg).
Igazabol az a fura, hogy TB hasznalatahoz kell busybox, en viszont mar kiprobaltam egy mentest, le is futott, viszont nem talalom sehol (google drive-ba es dropbox-ba probaltam menteni - ami annal is erdekesebb, mert nem adtam meg a felhasznaloi fiokokat - ezt automatikusan kiolvassa?).
Előre is köszi a segítséget!
-
tomy86
addikt
válasz tybsen #49128 üzenetére
Busybox telepítéshez én ezt használom: Busybox Installer. Telepítés után elindítod, kiválasztod hogy melyik verziót akarod telepíteni (én a legújabbat szoktam) és install.
-
bepken
veterán
busybox telepítéssel egy esetben kell vigyázni, ha a rom már alapból tartalmazza. ilyen esetben tilos (persze semmi se tilos inkább csak nem ajánlott) újra telepíteni, kellemetlen dolgokat tud művelni...
ha jól értem, Te csak rootoltad a telefont, de romot nem cseréltél még. ebben az esetben szedd le a Neked leginkább szimpatikus (pl letöltési szám alapján) busybox installer-t, futtasd, kövesd az utasításokat! ez lefogja szedni a legfrissebb busyboxot.a többi kérdésre sajnos nem tudom a választ...sosem próbáltam még a felhő-szinkronizációt.
-
gyuszmó
őstag
Üdv Kollégák
Melyik naptár alk.ajánljátok ami tuti?
Fontos lenne az igényes ,havi nézetű widget ,jorte,Business ,ismerem,használtam.
Ha esetleg tud magyarul az jó lenne.köszi
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
Eddig az AdFree Android majd az AdAway reklámmentesítő alkalmazásokat használtam, de pár napja ezek mellett is megjelennek hirdetések a telefonon.
Van-e ezek mellett valami működő/bevált app még?
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan program nem rootolt telefonra, amelyikkel el lehet rejteni appokat?
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
bepken
veterán
válasz tybsen #49134 üzenetére
én abból indultam ki, hogy csak a root-ot említetted, illetve most szeretnéd menteni TB-vel a cuccokat tehát nyilván első romcsere előtt állsz (de javíts ki, ha tévedek)
ha gyári romot használsz, és sosem próbáltál busyboxot telepíteni, akkor zéró esélye van annak, hogy már fent van╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Sziasztok, egy ideje power AMP ot hasznalok, és nagyon meríti az aksit. Vagy más zenelejátszőló is ilyen?
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
-
-
fatal`
titán
Az AppDrawerből nem tudsz widgetet kitenni csak rootolt telefonon.
Persze az asztalon hosszú nyomással gond nélkül kipakolhatod, akkor is ha nem rootolt.
(#49139) royalka: A zenelejátszás alapjáraton nagyon meríti az aksit. PlayerPROt használtam korábban, az is merített, és gondolom a gyári is.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
tybsen
addikt
Na megtalaltam, hogy hol kell osszehozni a dropbox/gdrive/box fiokkal a Titanium Backup-ot. Hatha valakit erdekel kesobb.
-
Edi77
őstag
Nem, nem, fussanak, csak a menüben ne legyen láthatók, csak pl jelszó feloldással. Nem tudom, jól fejeztem-e ki magam, hogy mire gondolok. A Playen vannak programok, de root kell hozzájuk..
Pl: [link]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
tudtok olyan fényképszerkesztő alkalmazást, aminek a segítségével több képet össze tudunk rakni egy képpé?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest