- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
istnag #49108 üzenetére
igen tudom, hogy mit írtál, ennyire nem vagyok feledékeny
... de nem értem hol a probléma? vagy mi itt a baj? mert itt tényleg van valami baj... üldözési mániád van vagy ilyesmi. Te azt írtad, amit írtál... és ÉN állítottam, hogy szoftveres problémáról van szó. és semmi értelme szervizzel foglalkozni, főleg nem eladni...
ez egy szerencsétlen baleset, mely reméljük nem fordul elő többet, de semmi köze magához a telefonhoz (a telefon nem más, mint hardver), melyet Te okoltál. és így értettem, hogy vágd inkább rögtön földhöz ennyi erővel
szerintem ne OFF-oljunk tovább, mert úgyse jutunk semmire... a saját hülyeséged bizonygatod folyamatosan.
Aktív témák
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest