- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
Aktív témák
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
atillaahun #49096 üzenetére
Helló!
Köszi! Azóta szereztem egyet én is ami települt, de nem indul mert első rábökés után rögtön azt írja invalid login or password, nem értem mert be sem léptem még, illetve pont, hogy azért kellene, mert az egyik fórumon közölt megoldás szerint be kell lépnem a talk-ba és ki kell jelentkeznem onnan
Mondjuk azt simán telepítettem nem pedig beraktam a system mappába. Azért ki próbálom ezt is.
bepken kolléga és külföldi fórumokon írták, hogy ezért nem tudom használni a play-t, mert ez hiányzik. Lehetséges, hogy mivel feleslegesnek véltem korábban töröltem.Más kérdés:
A backup programmal nem tudom menteni a gyári eredeti lunchert?
Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest