Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
istnag
üzenetére
igen tudom, hogy mit írtál, ennyire nem vagyok feledékeny
... de nem értem hol a probléma? vagy mi itt a baj? mert itt tényleg van valami baj... üldözési mániád van vagy ilyesmi. Te azt írtad, amit írtál... és ÉN állítottam, hogy szoftveres problémáról van szó. és semmi értelme szervizzel foglalkozni, főleg nem eladni...ez egy szerencsétlen baleset, mely reméljük nem fordul elő többet, de semmi köze magához a telefonhoz (a telefon nem más, mint hardver), melyet Te okoltál. és így értettem, hogy vágd inkább rögtön földhöz ennyi erővel
szerintem ne OFF-oljunk tovább, mert úgyse jutunk semmire... a saját hülyeséged bizonygatod folyamatosan.
Aktív témák
- iPhone topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hardcore café
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Ryzen 5 4500/ GeForce RTX 3070/16GB DDR4 RAM/512GB M.2 SSD konfig eladó sok-sok garival
- Új, fóliás SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT PULSE 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
... de nem értem hol a probléma? vagy mi itt a baj? mert itt tényleg van valami baj... üldözési mániád van vagy ilyesmi. Te azt írtad, amit írtál... és ÉN állítottam, hogy szoftveres problémáról van szó. és semmi értelme szervizzel foglalkozni, főleg nem eladni...
szerintem ne OFF-oljunk tovább, mert úgyse jutunk semmire... a saját hülyeséged bizonygatod folyamatosan.