Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Aweriot: Cloudflare és mi
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Levél gyermekemnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
tybsen
üzenetére
Na megtalaltam, hogy hol kell osszehozni a dropbox/gdrive/box fiokkal a Titanium Backup-ot. Hatha valakit erdekel kesobb.
-
bepken
veterán
válasz
tybsen
üzenetére
busybox telepítéssel egy esetben kell vigyázni, ha a rom már alapból tartalmazza. ilyen esetben tilos (persze semmi se tilos
inkább csak nem ajánlott) újra telepíteni, kellemetlen dolgokat tud művelni...
ha jól értem, Te csak rootoltad a telefont, de romot nem cseréltél még. ebben az esetben szedd le a Neked leginkább szimpatikus (pl letöltési szám alapján) busybox installer-t, futtasd, kövesd az utasításokat! ez lefogja szedni a legfrissebb busyboxot.a többi kérdésre sajnos nem tudom a választ...sosem próbáltam még a felhő-szinkronizációt.
-
tomy86
addikt
válasz
tybsen
üzenetére
Busybox telepítéshez én ezt használom: Busybox Installer. Telepítés után elindítod, kiválasztod hogy melyik verziót akarod telepíteni (én a legújabbat szoktam) és install.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
inkább csak nem ajánlott) újra telepíteni, kellemetlen dolgokat tud művelni...