Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Aktív témák
-
Necc
addikt
Na joemberek, most vettem uj telefont, es most dobbentem ra hogy ez a TI backup nem eppen a legjobb adatmento alkalmazas, ugy kulonossebbkeppen nincs vele bajom, csak sajnos rendszeresen LEFAGY backup illetve restore kozben. Ugyanez megtortent az elso, es most a masodik androidos telomon, igy szamomra egyertelmu, hogy mit is kell hibaztatni.
Meg csak egy marek alkalmazast allitottam vissza vele (kb. 30-at a kb. 100-bol) es eddig 4x kellett ujrainditanom a telefont, mert restore kozben lefagyott, es ha ranezek a kijelzore mar latom most jon az 5. alkalom... (15 perce megint nem tortent semmi pedig csak egy alig 2-3MB-os alkalmazast tol eppen vissza)
Esetleg tudnatok ajanlani valami hasznalhato STABIL alternativat?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest