Hirdetés
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
szilchi
őstag
Köszönöm a válaszokat
.Egy éve volt már tabletem és ott sem találkoztam ilyen gonddal.Hogy esetleg hardver/memória gond lenne nem tudom.A gép 1Ghz/512 Mb Ram.A szabad memória olyan 330 Mb.Ja és ICS fut rajta.Mondjuk annak épp elég az 512 ram.Most a PlayerProt tettem fel.Az most stabilnak tűnik,eddig nem volt gond a zene lejátszással. -
szilchi
őstag
Mivel nem megy fel a Mort player,megvettem a PowerAmp-ot.De azt tapasztaltam,hogy míg a Mort Player-nél úgy 2-3 számnál volt egy kisebb megakadás addig a PowerAmp-nál minden számban 2-3x mintha leállna a lejátszó.Mindegy,hogy a tablet memóriájában volt vagy az SD-kártyán.Van még valami használható zenelejátszó?
-
szilchi
őstag
Hi.Csináltam egy factory reset-et.Vissza akartam tenni a Mort Musikplayer-t.De androidos play-ben nem is mutatja,PC böngészőjében mutatja,de azt mondja a Play,hogy telepítve van.Mit és hol kellene törölni,hogy megint fel tudjam tenni?Meg fennt van a Superuser,de Terminálban azt mondja "su"-ra,hogy permission denide.Reset előtt ment.
-
szilchi
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Köszönöm
.Itt egy kép,ezeket mentette le
-
szilchi
őstag
Megkérdem itt is,hátha valaki itt tudja
.Adott egy Icoo D50 Lite tablet A13-as SoC-al.Feltettem rá az A10-es SoC CWM recovery-jét és megy is vele.Csináltam egy backup-ot.Ezzel a backup-al kellene egy másik D50 Lite tabot feléleszteni.Melyik fileokat töltsem fel,mi kell a felélesztéshez?Köszönöm. -
szilchi
őstag
Van egy tabletem,egy Icoo D50 Lite.Erről szeretnék egy rom backup-ot csinálni.A CWM recovery azt írja,nincs vele kompatibilis verziója.A gyári recoverybe nincs ilyen backup funkció és a Onandroid backup hibaüzenettel leáll:md5sum not found in path! Exiting...Van még esetleg valamilyen másik lehetőség,hogy lementsem a jelenlegi rom-ot?A gép rootolva van.
-
szilchi
őstag
Na..jött ismét egy frissítés az Autocad WS-hez és ismét jól működik.Ezek szerint érdemes volt elküldeni a hibajelentést.

-
szilchi
őstag
Az Autocad WS-en kívül van még olyan program,amivel meg tudok nézni Autocad fileokat?
-
szilchi
őstag
-
szilchi
őstag
Üdv.Valaki használja az Autocad WS-t?Nekem utolsó frissítés óta nem megy,folyton leáll ha betöltök egy rajzot.Valaki ismer esetleg valami megoldást?Újratelepítés megvolt,de maradt ugyan az.
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.Egy éve volt már tabletem és ott sem találkoztam ilyen gonddal.Hogy esetleg hardver/memória gond lenne nem tudom.A gép 1Ghz/512 Mb Ram.A szabad memória olyan 330 Mb.Ja és ICS fut rajta.Mondjuk annak épp elég az 512 ram.Most a PlayerProt tettem fel.Az most stabilnak tűnik,eddig nem volt gond a zene lejátszással.
.A SuperSu azt írja,telepítés sikertelen.A Google Play áruház gyorsítótárát töröltem,de még mindig azt írja a Mortplayer,hogy telepítve van.

.Adott egy Icoo D50 Lite tablet A13-as SoC-al.Feltettem rá az A10-es SoC CWM recovery-jét és megy is vele.Csináltam egy backup-ot.Ezzel a backup-al kellene egy másik D50 Lite tabot feléleszteni.Melyik fileokat töltsem fel,mi kell a felélesztéshez?Köszönöm.