- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
Black Phone #47722 üzenetére
OK, majd ha lesz lelki erőm újból nekifutok.
Azért ne igyál előre a medve bőrére. Használd pár napig és utána nyilatkozz...
Próbálgasd mindenféle szituációban, pl. benne vagy valami programba, játék, böngésző, stb. és bejövő hívás érkezik. Na akkor is tudnak furcsaságokat művelni... -
stefi68
addikt
válasz
Black Phone #47716 üzenetére
A további kísérletezések és bosszúságok elkerülése végett elárulom, hogy az Advanced Telephone 2.3.x verziószám feletti ROM-oknál már nem működött megbízhatóan.
Nem tudom blackgabi min használja...Továbbá kipróbáltam az elmúlt 1 évben számos Fullscreen- Big-, HD-, stb. kezdetű nevű CallerID programot és az lett a végeredmény, hogy egyik sem működik megbízhatóan. Valamilyen helyzetben mind elvérzett és a sok mérgelődés és nem fogadott hívás után úgy döntöttem, felhagyok a kísérletezéssel.
Marad a csúszka...
ui.: Azért kísérletezhetsz, ha gondolod...
-
Black Phone
senior tag
válasz
Black Phone #47713 üzenetére
Defyn most próbáltam ki azokkal a beállításokkal amit írtál és azon sem működik feljön a gomb hiába nyomok rá, nem reagál semmire sem sajna
-
blackgabi
csendes tag
válasz
Black Phone #47698 üzenetére
Ment privi üzenet de mint írtam abban is, a program beállításában a Hívásfogadás módja katt
és a feljövő ablakban egy érintésre kiválasztani,nem pedig a csúszka elhúzására -
blackgabi
csendes tag
válasz
Black Phone #47691 üzenetére
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Black Phone #47688 üzenetére
Nem tudom milyen telefonod van, de sgsen be lehet állítani, hogy home gombra vegye fel.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged