Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Felteszem itt is, mert szerintem itt előbb kapok választ a másik játékos topicot kihaltnak nézem

Két fajta játéktípust keresek.
Az egyik az olyan mint a The Treasures of Mystery Island. Ilyen keresős gyűjtögetős logikai játék.
A másik mint a Samuray Vs Zombies vagy a Fishing Ninja ,ahol az a lényeg hogy valamit minél jobban csináljunk amiért pénzt kapunk és ezt fejlesztésre költhetjük.
Tudtok nekem ezekhez hasonló játékokat mondani?Köszönöm

-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani nekem fejlődős játékokat Androidra? Nem ilyen wow meg farmvill szerűekre gondolok, hanem mint pl a [Samuray Vs Zombies] vagy pl van egy bevásárlókocsi amivel minél messzebbre kell ugratnom amiért pénzt kapok és ebből fejleszthetek amivel még messzebre tud ugratni! Ilyesmikre gondolok, ha tud valaki írja nyugodtan töménytelen mennyiség kell iylen játékokból nekem!

Köszönöm szépen előre is!

-
Regiee
aktív tag
(#45568) DV Köszönöm!

-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Meglehet oldani valahogy hogy az Androidos telómat (LG Optimus Black) rákössem valahogyan a tv-re?

Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest