Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
rap1983
csendes tag
..köszönöm mindenkinek a segítséget, már csak egy apró dolog tényleg, azért kell a recovery mód, mert rootolni akarom a telót és 2.3.6 van rajta, na már most neten sok update fájl van, de találtam 2.3.6-hoz, bemásoltam a gyökérbe az update.zip-et, elindítottam recovery módba, elég gyorsan kész lett és mecsinálta aztán reebootolt, DE itt jön a lényeg, semmi nem változott, ugyanúgy nem enged átmásolni semmit az sd kártyára a telefon, mintha nem is rootolta volna..igen van a menüben ilyen superuser de ott semmit nem lehet csinálni van egy apps amiben nincs semmi, van egy log amiben szintén nincs semmi, aztán egy settings ahol pár dolgot lehet állitani de csak általános dolgokat..ezért csináltam az egészet, de semmit nem tudok átmozgani sd-re nem aktiv az az ablak, még move2 sd vagy app2sd vagy ilyen progikat is kipróbáltam de nem engedi áttenni a kártyára a dolgokat, lehet hogy megkéne formáznom elötte az sd kártyát..?...megtörtént, megformáztam, mindent letöröltem az sd kártyáról...újrakezdtem a storyt, aztán root megvolt, újraindult okésan a teló, és aztán inditom az app2sd-t, mutatja hogy telefonon van idokep meg facebook stb. mondom rámegyek hogy akkor kezdjük az áthelyezést sd-re, erre INAKTIV ugyanúgy az áthelyezés ikon az sd-re az app2sd-ben, mi az isten van ????
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Battlefield 6
- Kiszakadt az Intelből a RealSense
- iPad topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED monitor topic
- World of Warships
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP 250 G7 15.6" FHD i3-1005G1 16GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Eladó Apple iMac 16.2 21,5": Core i5 4-core 3,1GHz, 16GB RAM
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Alaplap takarólemez, hátlap, IO shield
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest