- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
AceOwner
csendes tag
Sziasztok,
leszedtem a Sygic navi rendszert a MArketről, ma, 2012. juni 17-én. Nagy nehezen feltelepült (mindíg a kari telítettségét problémázta), szal install majd beállítások, Magyarország kiválasztása, majd elkezdtem hogy honnna hova szeretnék menni (egy adott településen belül a város egyik pontjából a másikba tehát uaz város csak más utca). Beállítottam a hangot is, majd a jobb alsó sarokban található 'kész-re katt. Innentől kezdve semmit nem csinált a Galaxy ACE-m, GPS Kapcsolatot hiányolt, nem is adtam neki műholdas elérést hiszen én offline navihoz ragaszkodom. Na a lényeg hogy a hang hogy merre induljak v valami meg sem nyikkant, ja a térképet viszont úgy mutatta h EU-majd úgy zummoltam rá hogy MO, majd csiptetős zoommolással tapi-tapi és így a városra. Magátol nem csinálta azt sem hogy hely beazonosítása ahol állok vagy valami, hogy elkezdte volna mondani az irányokat. Csak annyi hogy mutatja az általam zoommolt szokványos map-ot. Na elindultam kocsival A pontból a B-be melyeket elvileg megadtam neki, de semmi hogy változott volna a térképen a helyzetem és hang magyarázta volna az irányt. Semmi. Viszont a telóm tőle belassult rendesen. Mindenesetre többször megcsináltam a Syiccel elejitől uezt hogy hely megadás, cél megadás, stb, de semmi. Nálam nem jött össze. Lehet h azzért mert demo verzió, szerial numbert sem tudom hol találok, asszem csak 30 napos, lehet h azért mert a GPS is a wifi is és a mobil internetem is ki volt kapcsolva.De ha offline, akkor úgy gondolom semmi műholdas / netes kapcsolat nem kell. Szal nekem ez a progi nem akart összejönni, Van valakinek javaslata mi miatt nem indult nálam a Sygic? Köszi előre is, részletes javaslatot itt is megköszönném: bagira88@freemail.hu. Másik navi progi is érdekelne androidra, ami offline és net nélkül megy . Ui.: a kocsiban lévő GPS készüléken IGO-s, jol megy évek óta és offline. Magunk szoktunk frissíteni hozzá.Hasonló a telómon nem ment vajjon miért? Segítsetek please, fontos lenne a telómra offline és free navis rendszer. Köszi az építő javaslatot.
Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest