- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
darvinya #43370 üzenetére
Utána írtam az edigital szerviz osztályára egy e-mailt, amire ezt a választ kaptam:
"A készülék bevizsgálása és javítása/cseréje minden esetben a márkaszervizben zajlik. Az Extreme Digital csak a forgalmazó jelen esetben. Kérésével javasoljuk közvetlenül vegye fel a kapcsolatot a hivatalos márkaszervizzel."Egyébként május 20-án történt a vásárlás, és amikor az 1 hónapnyi időre cserekészüléket kértem, azt mondták, hogy nincs bontott, csak vadi új, bontatlan, azt meg nem adhat...
Tudtok valami paragrafusokat, amire hivatkozhatnék, hogy az ő dolguk lenne cserélni a készüléket a törvény szerint? Mert éppen most kaptam a választ, hogy ma adták fel a szegedi szervizből a pesti szerviznek, akik majd továbbpostázzák veszprémbe, a hivatalos márkaszervizbe, ahova csak jövő hét végén érkezik meg...
Aktív témák
Hirdetés
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest