- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
chab7
addikt
Persze az van. De azt elég "combosan" kell nyomni ahhoz hogy feléledjen. Véeltlenből nem tud megnyomódni. Ha viszont a hardver gombokra sem szabad(na) felkelnie akkor nem értem másnál sem mire jó a záróképernyő. Ennyire szeretik tapicskolni a kijelzőt? Vagy nem elég dizájnosítani az home képernyőket, kell még egy pluszban?
(#40434) F-ECT$: Időjárást én is csak dizájnelemként (majd ha lesz időkép widget akkor meg a hőfok miatt mert annak rendes és sűrű mérőállomásai vannak vidéken is - előrejelzést meg úgyis neten nézek). Órát viszont tettem ki egy bazinagyot, mert a karomon nincs, és így a telefonra rápillantva - nagyban , mert a statusbaron aprócska - látom mennyi az idő.
(#40450) TRob1: Itt is ezen az úton található.
(#40451) Dark Archon: Ez a CM rom gyári kamera appjában így is van. Ha kamera megy akkor lehet a hang exponálógomb, egyéb esetben pedig teszi a dolgát.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest