- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone témaösszefoglaló
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
kavics325i #35198 üzenetére
Ezt meg honnan tudod? Pedig nem is írtam összefoglalót...
Egyébként pontosan. De a box nekem arra pont jó, hogy az épp 36gigás fotó mappámat feldobjam oda, és biztonságban tudjam. A minus-ra meg pakolom a videofelvételeket szintén biztonsági okokból. Mert ugye azt mindenki tudja hogy egy winchester 1ik pillanatról a másikra, bármikor!!! bedobhatja a kulcsot. A dropbox-ot használom szinkronra, ilyen olyan megosztásokra ennek-annak, és pl. telefonos backupra. A sugarsync az egyelőre csak van...(#35201) decoati:
Én is ezt mondom (a sok millió júzer mellett).De sajna vannak fogalmatlan/tudatlan emberek, akiknek ez csak mell/faxverés meg epenis növelés... de nekik jobb, ha meg is maradnak tudatlanságukban, minek bonyolítani az életüket.
Aktív témák
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest