- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- kemotox: Ki érti ezt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #35030 üzenetére
Hát, nekem nem akar összejönni ez a Local Access Numberen keresztüli hívás.
Egyébként itt egész jól leírja ennek a lényegét, itt a jobb oldalon meg le tudod kérni az egyes módozatok tarifáit.
Tegnap írtam az ActionVoip ügyfélszolgálatának, 10 percen belül jött a lerázós email, hogy biztos csak valami átmeneti probléma az én szolgáltatómnál, próbáljam később. Mondom nekik a héten próbáltam több különböző napon is, szóval ez az átmeneti probléma kilőve, ráadásul egyszer sikerült egy francia telszámot kapcsolniuk (a +3630xxxxxxx-ból valamiért +33663300xxxx lett, azaz a rendszerük megduplázott minden számjegyet), úgyhogy kérem vissza a kiszámlázott 3 centet.
Na erre már nem jött válasz tegnap este óta.
Aktív témák
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest