- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Aktív témák
-
nagyvixi
tag
NA ezen jót röhögtem,telenor honlapján nyilvánosan leirják az akkumulátorról,hogy a memóriába futnak a programok attól még mert nem használjuk,ergo ha én fél órája játszottam meg neteztem,és most épp mondjuk semmit nem csinálok rajta,akkor is fogyaszt,a telenor szerint,mert ott vannak ezek a programok a memóriába....rémes...hiszen mindenhol meg máshol meg itt is azt irták,hogy azok csak ott vannak és ne foglalkozzon az ember vele mert nem fogyaszt semmit,az csak azért van ott mert ha kell és rámegy az ember gyorsabban bejön majd...pfffééj...na most akkor mi az isten van,mert szintén a telenor honlapján irják az advanced task killert,hogy használjuk,nade én erre meg azt irom amit itt is sokan már irtak,hogy semmit nem ér és én is tapasztaltam,mert kilövöd a programokat azt úgy is visszalövi magát,pláne ez fogyaszt is a visszalövése.Tehát most akkor valaki nagyon nem mond igazat!
Aktív témák
Hirdetés
- 12gen i7 félkonfig, jóáron.
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS./2.
- Eladó Gamer Config Intel Core i5-11600KF, Z590, EVGA RTX2070, 32 GB DDR4, 1 TB SSD, Lian Li ház
- Gamer/munka PC eladó
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Update 08.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest