- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Lehet kissé off amit szeretnék kérdezni, de sajnos Google baráttal nem lettem sokkal okosabb...
Azt szeretném kérdezni, hogy CM7 esetén a cpu használati módok (conservative, ondemand, smartassv2, poversave stb) között pontosan mi a különbség, illetve érdemes kísérletezni velük, vagy érdemes gyári beállításon hagyni?
Azért kérdezem mert azt írja a droid, hogy a cpu beállítások megváltoztatása jellemzően rossz irányba befolyásolja a rendszer teljesítményét, az előző (CM 7.0) romomban alapból ondemand volt beállítva, és megpróbáltam conservative-val, de visszatértem ondemand-ra, mert úgy tényleg jobb volt.
A jelenlegi romomban alapból smartassv2 van beállítva, és nem tudom, hogy érdemes lenne-e másra átálítani, vagy érdemes ezen hagyni?
Bármilyen infót is nagyon szépen köszi,
illetve ha nagyon off, akkor azt is megköszönném, ha tudnátok olyan linket adni, ahol ez részletesen le van írva.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- OLED TV topic
- Yettel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest