- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Necc
addikt
Bocs a duplapostért de a memóriakártya korrupt volt és későn vettem észre.
Szóval én így szabályzom szigorúan kézzel a dolgokat:
Ha éppen melóba vagyok, nem kell nekem wifi, mobilnet meg BT így ezeket 1 érintéssel kiütöm.
Ha végzek melóból bekapcsolom a mobilnetet és a BT-t (sztereó headset miatt), hazaérve a wifi is bekapcsolásra kerül.
Így sikerül kb. 8-9 óra alatt 40% akkuenergiát megtakarítanom és abba a gyors 1-1 tapiba se fog belesorvadni az ujjam, és így nyugodtan tudom hogy nem kontárkodik bele semmilyen 3-rd parity alkalmazás a dolgaimba és nem kapcsolja ki a dolgaimat amikor éppen kell valami, vagy be, amikor nem.
Aztaq..a következőnek le fogom méretezni a képet, nem fogtam fel agyilag hogy ekkora a 480x854 felbontás képként beszúrva a fórumba
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- Milyen program, ami...?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Warhammer 40.000
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest