Keresés

Aktív témák

• szasanyi

félisten

válasz k850 #19453 üzenetére

Köszi! :R És éppen ilyesmire voltam kíváncsi. Azt meg én sem értettem... ráadásul ha valakinek vannak hiányosságai egy témában, az jelenti azt, hogy teljesen tájékozatlan, de kulturált emberek ugye akkor sem "hülyézik" le ha netán így lenne. :N A kezdő, tapasztalatlan autóvezetőnek sem azt mondják, hogy menjen busszal vazze...
    Ezzel sajna még nincs megoldva a dolog. No majd megnézem mik is vannak ott, amik "maradéknak" tűnnek, csak hát manuálisan kitörölni bármit- amiben az ember nem 100% mértékben biztos -, nem éppen veszélytelen.
    De gondolom sokan vannak, akik hozzám hasonlóan telepítettek programokat, játékokat aztán törölték, mert nem tetszett vagy nem azt hozta amit elvárt, esetleg nem indult el. Na most ha elég sok ilyen van (lesz), és ezek valóban okozhat problémát, akkor csak kell(ene) foglalkozni vele. Meglátjuk hátha van tapasztalata, érdemi hozzászólása még másnak is a témához - esetleg ajánlás valami megoldásra, vagy biztos infó arra vonatkozóan, hogy nem jelenthet semmi problémát (némi fölösleges helyfoglaláson kívül).

Aktív témák