- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Köszi!
És éppen ilyesmire voltam kíváncsi. Azt meg én sem értettem... ráadásul ha valakinek vannak hiányosságai egy témában, az jelenti azt, hogy teljesen tájékozatlan, de kulturált emberek ugye akkor sem "hülyézik" le ha netán így lenne.
A kezdő, tapasztalatlan autóvezetőnek sem azt mondják, hogy menjen busszal vazze...
Ezzel sajna még nincs megoldva a dolog. No majd megnézem mik is vannak ott, amik "maradéknak" tűnnek, csak hát manuálisan kitörölni bármit- amiben az ember nem 100% mértékben biztos -, nem éppen veszélytelen.
De gondolom sokan vannak, akik hozzám hasonlóan telepítettek programokat, játékokat aztán törölték, mert nem tetszett vagy nem azt hozta amit elvárt, esetleg nem indult el. Na most ha elég sok ilyen van (lesz), és ezek valóban okozhat problémát, akkor csak kell(ene) foglalkozni vele. Meglátjuk hátha van tapasztalata, érdemi hozzászólása még másnak is a témához - esetleg ajánlás valami megoldásra, vagy biztos infó arra vonatkozóan, hogy nem jelenthet semmi problémát (némi fölösleges helyfoglaláson kívül).
Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest