Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Aktív témák
- 

aggleány addikt válasz  Verhóó

üzenetére Verhóó

üzenetérePersze, elvárható egy autótól, hogy kanyarodjon, de anélkül nem is lenne autó. Ez meg anélkül is telefon, hogy lehetne a hangerőszabályozóval számot léptetni.  Én nem hallgatok zenét a telefonon, úgyhogy nem tudtam segíteni. Én nem hallgatok zenét a telefonon, úgyhogy nem tudtam segíteni. Sajnos nem tud mindent a rendszer, de azért mi itt szeretjük, a hiányosságaival együtt is. Ha nem szarozod magát az androidot, szívesen segítünk. Sajnos nem tud mindent a rendszer, de azért mi itt szeretjük, a hiányosságaival együtt is. Ha nem szarozod magát az androidot, szívesen segítünk.szasanyi Vannak olyan alkalmazások, amik hagynak szemetet, mások nem. Az én telóm nincs rootolva, tehát csak a memóriakártyát látom, de ott van már pár dolog, aminek az alkalmazását eltüntettem. Részemről úgy oldom meg, hogy ha törlök egy progit, akkor rögtön utána megnézem a kártyát is, és ha hagyott valamit, kitörlöm azt is. Nem a leggyorsabb, nem a legegyszerűbb, de megfelelő alkalmazás híján egyelőre számomra a legjobb módszer. Most van nálam teszten egy SGS Plus.  Megnyugodtam, nem ajánlottam Neked vacak kütyüt. Megnyugodtam, nem ajánlottam Neked vacak kütyüt.
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Okos Otthon / Smart Home
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Egymilliárd dollárt pumpál az NVIDIA a Nokiába
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Én nem hallgatok zenét a telefonon, úgyhogy nem tudtam segíteni.
 Én nem hallgatok zenét a telefonon, úgyhogy nem tudtam segíteni.  Sajnos nem tud mindent a rendszer, de azért mi itt szeretjük, a hiányosságaival együtt is. Ha nem szarozod magát az androidot, szívesen segítünk.
 Sajnos nem tud mindent a rendszer, de azért mi itt szeretjük, a hiányosságaival együtt is. Ha nem szarozod magát az androidot, szívesen segítünk. Megnyugodtam, nem ajánlottam Neked vacak kütyüt.
 Megnyugodtam, nem ajánlottam Neked vacak kütyüt.