- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
Aktív témák
-
meili
tag
Badás Wave 2-n láttam olyan alkalmazást, hogy este az égbolt felé fordítva a kamerával lehet nézni a csillagokat, és kirajzolja a csillagképeket a képernyőn a csillagokhoz igazítva. Azt mondták, hogy az az alkalmazás az Androidon lévő Google Sky Map megfelelője. Most le is töltöttem a Sky Mapet, de úgy látom, hogy ez a kamerát nem használja. Nincs Androidra is olyan program, amivel a kamerán keresztül lehet nézni, és hozzáigazítja?
-
meili
tag
Nem tud valaki olyan játékot, ami a gyorsulásérzékelőre épül? Régebben más telefonon láttam olyat, hogy egy golyót kell egy lyukba belevezetni akadályokon keresztül a telefon forgatásával.
-
meili
tag
Tudnátok ajánlani olyan alkalmazást, ami az akku töltöttségét százalékban jelzi ki a mostani akksi jelzés helyén? Vagy hogy a legegyszerűbb ezt megoldani?
Az ilyen kis plusz alkalmazások nem merítik jobban az akksit? -
meili
tag
Tudnátok ajánlani egy profi számológép alkalmazást? Jó lenne, ha tudná kezelni a komplex számokat, tudna integrálni, stb. Ami már bevált nektek.
-
meili
tag
Sziasztok!
Egy általános kérdésem lenne.
Lehetséges-e és ha igen hogyan azt megoldani, hogy bárhonnan (pl. suliból és buszról) elérjem az otthoni számítógépemet a telefonom segítségével? Olyasmire gondolok, mint a Windowsban a távoli asztali elérési mód.
Az otthoni számítógépen lévő programokat szeretném használni mobilneten keresztül.Köszi előre is!
Aktív témák
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest