- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Rosep
senior tag
Kipróbáltam jó pár telefonkönyv, tárcsázó, sms alkalmzást, de nem találtam meg a számomra ideálisat. Ami mindegyikben zavar, hogy ha indítóképernyőnek a hiváslista van adva, ne foglalja már el a tárcsázó a fél képernyőmet és mindig le kelljen csukni. Ez baromi zavaró.
Az elképzeléseimhez legközelebb a Youlu Adress Book áll. Mivel egyben kezeli az sms-eket is. Viszont a GO SMS-ben nagyon tetszett, hogy mappa nézet is volt, de idegesített, hogy nem lehetett beállítani, hogy azzal is induljon mindig (csak ha a home gombbal léptem ki).
Szóval mit tudtok még ajánlani?
- egybe kezelje a telefonkönyvet, híváslistát, sms-t, tárcsázót
- híváslistánál ne legyen tárcsázó
- sms-nél legyen mappanézet
Aktív témák
- Apple Watch Ultra 3 - Titán Natúr / Titán Black 49 mm több szíjjal- bontatlan, 1 év Apple garancia
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Apple Watch Ultra 3 - Titán Natúr / Titán Black 49 mm Milanaise - bontatlan, 1 év Apple garancia
- Nikon Nikkor AF-S 16-35mm f/4 VR ED Nano
- INNO3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X iCHILL X3 - Gari 2027.09.27. -ig - Eladó!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest