- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Aktív témák
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Bajban vagyok Android ügyben.
Pár napja vettem egy HTC Wildfire S telefont, és nagyon nem boldogulik a rendszerrel.
Eleinte még jónak tűnt, aztán letöltöttem az apps-ról a Sygic GPS szoftvert, és innentől kezdve csak bajom van a rendszerrel.
Mikor rájöttem, hogy túl sok helyet foglalez a program, le szerettem volna törölni. A telefon „törölte” az alkalmazások közül, de a memória kártyáról nem.
A program foglalása 1,82GB volt...
A kártyát áttettem kártyaolvasóba, és megpróbáltam pc-n törölni, de volt egy kiterjesztés, amivel nem tudott a gép mit kezdeni. 0MB-nek látta, de 1,82GB-t foglalt.
Gondoltam formázom a kártyát, de az sem sikerült. Aztán hosszas szórakozás után végre megadta magát, és nem kellett kidobnom a kártyámat.
Ezután a kártyát visszatéve a telefonba, a telefon hibásnak látta, nem üresnek.
Pár óra alatt sikerült a telefonnal felismertetni, de ez nem oldott meg semmit.
Azóta, ha le szeretnék tölteni bármit a marketből, azt a telefon saját memóriájába mentené el, ahol nincs hely, és nem a memória kártyára, pedig 2.3.3 rendszer van a telefonon gyárilag.
Próbáltam kézzel áttenni a szoftvereket a memóriába, de a többséget nem engedi.
A marketből azóta alig tudok letölteni bármit; ami azonnal a kártyára települne, ott eljut a letöltés 98-99%-ig, majd a következő hibaüzenettel megszakítja a letöltést:
"Download error!
Download was unsuccessful, please try again."
Némely program letöltése közben viszont azt az üzenetet kapom, hogy a telefon belső memóriája kevés, szabadítsak fel helyet a készülékben.
Miért írja ki folyton a telefon, hogy a belső memória kevés?
Miért nem tud tölteni, vagy menteni a telefon a memória kártyára, holott a formázás előtt ez tökéletesen működött?
Mit ronthattam el, és, hogy tudom a gyári állapotot visszaállítani a telefonban?
Az Android rendszer ennyire logikátlan, vagy én vagyok ennyire láma hozzá?
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest