- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Na, hát reakció nem nagyon volt, úgyhogy látatlanban belevágtam ebbe a fring-dologba.
Azt kell, hogy mondjam, elsőre nagyon pozitív az összkép. Nem lassult be a teló, persze többet fogyaszt, mint a beépített Gtalk, de jóval többet is tud. (Különben sem szoktam ezeket folyamatosan futtatni, csak addig, amíg tényleg elérhető tudok és akarok lenni.)
Kipróbáltam a fizetős mobilhívást: magyar telszám hívása bárhonnan a világból 6 centért (17 HUF), ez elég versenyképes, tekintve, hogy ugyanez a skype-ban 22,5 cent (63 HUF) plusz kapcsolási díj, szal majdnem négyszer annyiba kerül…
Tökéletesen hallottam mindent, szakadozásmentesen (egyelőre csak egy elég gyenge wifin próbáltam), habár a hívott fél enyhe visszhangozásra panaszkodott (ezt még tesztelni kell, egy mérés nem mérés).Ami hátravan: fring-fring irányú beszélgetés, a teszt könnyen össze fog jönni, ugyanis symbianos Nokiára meg asszem iPhone-ra is telepíthető.
Hátrányok:
Eddig akárhol is voltam a telómon pl. a menükben, más progiban, a Gtalk felül a status bar-on folyamatosan görgette az üzit, ha valaki rám írt, na ez itt nincs, csak egy értesítés, hogy valaki írt. Azaz elő kell hozni a fringet, aztán megnézni, mit írt a partner.
Most volt egy hagyományos hívásom, amíg chateltem fringen (Gtalk partnerrel), de mikor befejeztem a hívást, nem csatlakozott vissza a fringre, azaz újra kellett indítanom a progit.
Másnak mik a tapasztalatai hosszabb távon?
Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest