Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
batai15
üzenetére
Néha újra kell indítani, de nem bugos és legalább tud reklámszűrést, nem 10 perc mire elindul és nem dolgozik a gpu negyed órát mire újratördeli az oldalt.
(#30070) xSide: A Chromenál minden gyorsabb.

A leghasználhatóbb webkit alapú browser szerintem az UC, csak ott meg a reklám miatt pár gyári speeddialt nem enged törölni.
-
válasz
batai15
üzenetére
Nova. Bár egyesek szerint "igénytelenebb", ez egyáltalán nem igaz. Főleg ha Nexusra kell,amin már van 4.3 mindenképp a Nova, mert az Apex a memóriában tartást sunyin az értesítések közé bújtatta, amit 4.3 alatt már nem lehet rejtegetni, így folyamatosan jelen lenne. Az ikonok cseréje is macerásabb Apexnél az app drawerben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
batai15
üzenetére
Wayteq xtab 80. Az ereje megvan hozza, hisz siman akadas nelkul lejatszik mindent, akar a full hd filmet is DTS hanggal. Egyedul a 10p anime nem tetszik neki, de az nem gond. Semmilyen akadas nem lathato a lejatszaskor, egyedul a felirat jelenik meg egy fel pillanattal kesobb. Fura.
-
jjeahh
nagyúr
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
batai15
üzenetére
Holo Locker, WidgetLocker, esetleg GO Locker
-
fatal`
titán
válasz
batai15
üzenetére
Nálam sosincs ilyen bug.
(#25310) kukinyo: calendar.google.com, más naptárak, tallózás érdekes naptárakban, magyar névnapok, feliratkozás

Telefonon a naptár appban engedélyezd, hogy szinkronizálja. Ha nem CM10.1-ed van, akkor csak 1 eseményt tud kitenni a naptárból, és ha van más (születésnap, akármi) akkor a névnap helyett, ha jól emlékszem az látszik.
CM10.1 alatt meg tehetsz ki naptár widgetet, illetve talán a dashclockhoz van naptár kiegészítő, ami jobban testre szabható.
(#25312) boogie84: A gyári naptár appban a naptáraknál engedélyezd a szinkronizálását a névnapoknak.
(#25318) mszl: Tasker vagy AutomateIt.
-
fatal`
titán
válasz
batai15
üzenetére
- Mi a probléma a smart keyboard skinjeivel? A better keyboard skinjeit támogatja.
- Kurzor hangerőgombbal szintén van.
- Kevés RAMot eszik (legalábbis a swiftkeyhez képest)
- Pontosan lehet gépelni.Nem teljesen értem
Próbáld meg az anysoftot.(#25291) kukinyo: A gyári zárképernyőt nem tudod módosítani. Névnapokat be lehet pakolni a naptárba, de zárképernyő kitenni maximum CM alatt tudod (illetve 4.2-es android alatt gyárilag is).
(#25292) vilmaboy: Ha szinkronizálod a névjegyeid, akkor contacts.google.com.
(#25294) vilmaboy: Mert balra dőlővé, illetve ékezet nélkülivé konvertálja az sms-t elküldés előtt. A probléma megelőzhető, ha a gyáriban eleve úgy írsz (bár ez kényelmetlenebb). A unicode karakterek 3 bájtot foglalnak, ezért megy át úgy.
-
San398
őstag
-
-
LonGleY
veterán
válasz
batai15
üzenetére
A Gmail push-nál nem találsz jobbat, ami kevesebbet enne a szinkronizálások során. Az a gond, hogy egyből megérkezik a levél, amikor nem akarod? Kapcsold ki a netet. Viszont ha be van kapcsolva, a Gmail nem fogyaszt semmit, rendszerszinten érkezik az értesítés, ha van valami.
-
aizen92
addikt
válasz
batai15
üzenetére
én TeamViewert használok. mindig is ezt használtam laposon ha másét kellett távolról elérnem, kipróbáltam droidon, iOSn és nekem bevált, könnyen testreszabható. próbát megér.
-
LonGleY
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Én csak azt tudom javasolni, hogy ne szívj ezekkel, csak az időd pazarlod.
Dolphin Browser-ben jól működik a (touch) oldal (a hivatalos kliens szinte minden funkcióját hozza), és képet is fel tudsz tölteni (még ha egy picit lassabb is). Ennél közvetlenebb és normálisabb megoldás (megjelenés, hírek frissessége, üzenetküldés) nincs. Ez az egyetlen használható mód (böngészőn keresztül touch vagy desktop nézet) pl. a saját oldalak kezelésére. Készült arra is külön 1-2 kliens, de tán mondanom sem kell, hogy használhatatlanok. A beépített kliens letiltható, és nincs többé fejfájás.
Egyedül az értesítés és az appokból közvetlen facebook megosztási lehetőség hiányozhat - ez az, amire egy kliens jó lehet. Sajnálatos, hogy nincs igazán élhető megoldás erre, de ez szerintem szokás kérdése. Nekem marhára megnyugtató, hogy letiltás óta nem csesztetnek hülyeségekkel, az üzeneteket pedig böngészőben, az egyszerűsített (nem touch) felületen nézem (Opera Mobile). Chatre meg ott van az imo messenger.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
batai15
üzenetére
Jaja, csak várjuk ki megint a nemtomhány milliárd eladás utáni akciót. Én arra gondolok, h túlságosan ritka az ilyen értelmesebb akció. Nem is kell,h ennyire levigyék, de mondjuk egy 3000res árút 7-800 ft-ra például. Nekem hónapokig fent volt az app sales, de már untam,h minden nap bejelzett sok nyamvadt játékot. Volt vagy 15 figyelt alkalmazásom, de semmi, csak a sok zombis játék.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Creality Nebula Camera
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Megnézem mi fut. Ott rálehet lelni?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

mobile9
4shared
zedge

crok
mobilizmo