- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
válasz
zajcsinalo #93897 üzenetére
Mondjuk én EPUB-on próbáltam, nem tudom pdf-el mit csinál.
-
DS39
nagyúr
válasz
zajcsinalo #93891 üzenetére
Szerintem a WPS Office erre a célra használatos módja jobb a fekete zöld kombónál.
-
kisspall
aktív tag
válasz
Csocsesz75 #93895 üzenetére
Teljes képernyőre kapcsolva a jobb felső sarokban meg lehet nyitni a lejátszó menüjét, ott van a Play with.
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
UC Browserben ha van egy Youtube videó azt hogyan lehet megnyitni appon kerrsztül ?
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #93886 üzenetére
A 10 éves évforduló még odébb van. Az Android Market első kiadása 2008. október 23-én lett kiadva, Google Play meg 2012. március 6-a óta létezik. A Google maga meg 1998-as, szóval annak se volt 10 éves jubileuma.
De írtam amúgy, előbb az 1 millió, majd a 25 millió letöltést ünnepelték.
(#93892) flushman: A Sony-ban volt az Xperia for Facebook, ami szinkronizálta a névjegyeket. De az újabbakban már náluk sincs benn.
-
flushman
csendes tag
Sziasztok Az a helyzet hogy az előző telefonom (sony) tudott olyat, hogy a Facebook ismerőseim profilképét hozzá adta a névjegyhez ha meg volt a száma a telefonkönyvemben... Viszont a mostani telefonon Lenovo Vibe Z2 Pro n nem működik sehogy sem sikerül... Van ötlete valakinek? Vagy lenne erre program esetleg? Köszi a segítséget!
-
Melorin
addikt
válasz
zajcsinalo #93885 üzenetére
-
brd
nagyúr
válasz
zajcsinalo #93885 üzenetére
Az ezPDF Reader tud ilyesmit, Night Mode és Text Reflow módban, de ott csak a szöveget látod ilyenkor a PDF-ből.
-
zajcsinalo
csendes tag
Szervusztok!
Tudtok olyan pdf olvasó programról amiben a hátteret feketére, és a betűket zöldre lehet állítani?
Már letöltöttem nagyon sok olvasó programot, a fekete hátteret még csak tudják, de a betűk színét nem lehet változtatni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
HoTaZo #93868 üzenetére
2011. december 8-án elérte az (akkor még) Android Market az 1 millió letöltést, akkor volt egy nagyobb akció. 0,1 USD volt pár alkalmazás. Meg 2012. szeptember 26-án egy hasonló, 0,25 USD-s akció, akkor a 25 millió letöltést ünnepelték.
Azt azért tegyük hozzá, hogy abban az időben még alacsonyabb volt a dollár árfolyama...
-
Márton
nagyúr
másik igényem:
van olyan mp3 lejátszó app amiben a play/pause/next parancsokat hanggal lehet kiadni?
(vezetés közben..) -
Márton
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #93872 üzenetére
ok, gps-t, bt-t és wifit legalábbis tud kapcsolni megfelelő app
-
Márton
nagyúr
szóval nincs fapados email ellenőrző?
-
4es
tag
válasz
StarKiller89 #93862 üzenetére
Zooper + Zooper htc sense 7 widget
-
StarKiller89
senior tag
sziasztok!!
ehhez hasonló vagy akár ugyan ezt az időjárás widgetet keresem, tudnátok hasonlókat ajánlani?? teljesen egyszerű átlátszó legyen ahogy a képen, szolíd, visszafogott, köszi előre is -
Mikemend
senior tag
válasz
dokee78 #93857 üzenetére
Azt vettem észre, hogy ezen a listán is van pár olyan név, ami pár éve még viszonylag komolynak számított, de sajnos a fejlesztőik mára elhanyagolták.
Ilyen az lgCameraPro vagy a Camera ZOOM FX, ami nem kapott frissítéseket, pedig a Camera 2.0 API-val még tutibbak lehetnének
A listát nézegetve még feltűnik pár olyan, amit anno az Amazon Store-ban pár napig ingyen be lehetett szerezni és máig kedvencek, de azokon is lenne mit csiszolni, mint a Better Camera Unlocked, a Paper Camera.
Jó kis lista ez is és Fall-N-é is, szemezgetek még belőle, köszi mindkettőtöknek! -
dokee78
félisten
válasz
Fall-N #93848 üzenetére
Én ezekért adtam pénzt,ha valaki csemegézne:
1 icons Pack Theme HD
A Better Camera Unlocked
Alarm Clock by doubleTwist 25 Ft
AMdroid Prémium csomag
Beautiful Widgets Pro 25 Ft
BF4 Stats Premium
Business Calendar Pro 25 Ft
Camera ZOOM FX Premium
COL Reminder Donate
Endomondo Sports Tracker PRO 25 Ft
Extended Controls 25 Ft
ezPDF Reader PDF Annotate Form 25 Ft
Facetune 28 Ft
GPS Status PRO - key
HD Widgets 25 Ft
Instant Heart Rate - Pro 25 Ft
Lapse It • Time Lapse • Pro
lgCameraPro
Nova Launcher Prime 25 Ft
OfficeSuite Pro + PDF
Pano 25 Ft
Paper Camera 25 Ft
PicSay Pro - Photo Editor 25 Ft
PixelPhone Pro 30 Ft
Poweramp Full Version Unlocker
Runtastic Sit-ups & Abs PRO 28 Ft
Runtastic PRO Running, Fitness 28 Ft
SketchBook Mobile Free
Sleep as Android Unlock
Smart Office 2
Solid Explorer unlocker
SoundHound ∞ Music Search
SwiftKey Keyboard Free
SVOX Hungarian/Magyar Mariska
Swype Keyboard
Weather Timeline - Forecast
WidgetLocker Lockscreen 25 Ft
Zajszintmérő : Sound Meter Pro 25 FtA többit vagy fél áron vagy teljes áron(ezek fontosak voltak.
Az olcsók többsége talán egyszer volt telepítve.
A kiemeltek állandóan telepítve vannak.Játékot Élő háttérképet soha nem veszek többet!
Air Control
Apparatus
Asphalt 7: Heat
Backbreaker Football
Need for Speed™ Most Wanted
Raging Thunder
Reckless Getaway
Sentinel 3: Homeworld
Where's My Water?Koi Live Wallpaper
My Beach HD -
törölt tag
válasz
bexinho23 #93853 üzenetére
Dolphin. Nemrég frissült a Jetpack is. Most a belső Jetpack -ját használom. Ezzel bebuktam az egyujjas nagyítás lehetőségét, viszont cserébe atom stabil a böngésző. Egyetlen összeomlásom sem volt, ellentétben a külső Jetpack -kos verzióval. Tördelésben pedig sztem a legjobb a Dolphin.
-
válasz
Nandivagyok #93798 üzenetére
Ezt már a Google Calendar is tudja, vagy a Google Now, vagy a Google Keep (külön-külön mindháromban benne van a funkció). A Google Calendar értelemszerűen azonnal szinkronizálja a google calendaroddal.
(#93812) locaLpatrioT: Nine-ban: Settings -> About -> itt írja, hogy unlicenced, és lesz egy link, amivel meg tudod venni (nem olcsó, de megéri).
-
bexinho23
őstag
Szomorú. Akkor még maradok a Firefoxnál. Amúgy te melyik appot használod? Olyan böngészőt keresnék, amely tud tördelni, jól optimalizált, könyvjelzők könnyen elérhetőek, és megbirkózik a flash tartalommal ha úgy akarom (nem létfontosságú, de meccseredmény appból megnyitott videót azért kezelje).
-
bexinho23
őstag
Üdv! Chrome böngészőben van arra lehetőség, hogy a könyvjelzőimet (firefoxból importált) egy kattintással (vagy mozdulattal) elérhessem? Most legalább kettő kattintás kell (könyvjelző; bal felső sarok, és ott böngésztem az importáltakat). Ráadásul ömlesztve vannak a chrome böngésző könyvjelzői (100+ esetén idegőrlő)...
-
Fall-N
veterán
válasz
dokee78 #93820 üzenetére
Nekem ezek a must have fizetős alkalmazások:
ADM Pro
Persist+Több mást is megvettem így hosszú a lista, de azok általában plusz funkciókat adnak és/vagy eltávolítják a reklámot:
Solid Explorer unlocker, GoneMAD Unlocker, KLWP Pro, KWGT Pro, C-Locker Pro, Clipper+, FolderSync Pro, Better DashClock Unlock key, F-Stop Key, gReader Pro, Folio Pro (FB kliens), FotMob Pro, Imagine Pro, Lightning+, Moon+ Reader, MP3dit Pro, Quick PDF Scanner Pro, MX Player Pro, Runtastic Pro, SD Maid Pro, Sync Pro (reddit kliens), PixelPhone Pro, Z Archiver Pro, Zooper Widget Pro, Nova Prime, Sleep As Android Pro, Flud Pro, Swype Pro, E-Robot Pro, Fleksy.
IAP: AMDroid, Action Launcher 3, Ready.
Amit megvettem, de ma már nem tenném vagy ingyenes lett:
SwiftKey, Fleksy (ingyenes lett), PowerAmp unlocker, Shuttle+ (GMMP jobb), Ready IAP (PixelPhone jobb), AlarmPad Pro (Sleep As jobb), Action Launcher 3 (bugos, Nova jobb).
Na ebből válogathatsz.
-
Márton
nagyúr
üdv
egy rém egyszerű email app-ot keresek, amiben:
- megadom 2-3 fiókom loginját, jelszóval, de az app indításakor kérjen egy mesterjelszót, hogy esetleges telefonelhagyás esetén ne tudjon az illető belépni
- beállítható időközönként ellenőrizze, van-e új email, ha van netkapcsolat (mobil vagy wifi)
- ha nincs net, engedélyezze a mobilt, de ellenőrzés után kapcsolja is ki
- ha jött mail jelezze a felső sávban kis borítékkal és rezgéssel is
- a levelet ne törölje a szerverről
- képet/mellékletet ne töltsön le, csak a szövegetLétezik ilyen?
(hasonló win-re a poptray)
-
hajraolaj1
tag
Üdv. Nem tudom feltehetem-e itt a kérdést, hogy hogyan lehet a facebookos ismerőseim születésnapját beleszinkronizálni az alap Naptár app-ba? (tehát nem gmail-esbe) Egyszer már sikerült,de elfelejtettem, hogy csináltam.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #93840 üzenetére
ui: a fb oldaluk szerint erre még nem képes az app, a jövőben fogja támogatni a naptár és a névjegyek szinkronizálását, épp a napokban kérdezett rá valaki.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Eddig a gmail e-mail appját használtam kliensként az exchange szerverünkhöz, de azért vannak problémák vele, lényeg a lényeg, másik appot kerestem. Ráakadtam a bluemail kliensre, feltelepítettem, de nem nyalta fel a beállításokban hozzáadott exchange fiókot. Gondoltam semmi gond, a beállításoknál kiszedtem az exchange fiókot, a bluemail-ben pedig hozzáadtam. Az app szuper, nagyon tetszik, de nem sokkal utána észrevettem egy problémát: a korábbi metódussal ellentétben így nem szinkronizálódnak le a kontaktjaim, illetve a naptáram, ez viszont probléma, megoldható valahogyan bluemail-lel?
Vagy úgy kellene beállítanom, hogy a beállításokban ismét hozzáadom az exchange fiókot, de az e-mailek szinkronizálását kikapcsolom, csak a naptár és a névjegyek szinkronizálását hagyom bekapcsolva? Mert ez azért elég paraszt megoldás lenne.
-
air
nagyúr
válasz
csadi0011 #93832 üzenetére
Ez egy elég egyedi, speciális funkció. Én nem hiszem, hogy nekem valaha az életben hasznomra lehet.
Egyesek már azt sem tudják eldönteni, hogy hogyan szervezzék a saját életüket, és egy alkalmazás kell hozzá?
Lassan lesz olyan alkalmazás is, ami a lélegzésre emlékezteti az embert percenként 15-20-szor? -
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #93831 üzenetére
Köszi megnézem! Visszatérve az előzőre akkor ez egy újdonság az fb appban.
-
csadi0011
őstag
Google Naptár ismét új funkcióval bővül: https://youtu.be/qnZZInDyrZo
Remélem ez jobb lesz, mint az emlékeztető, csak kapjuk meg még ebben az életben, ugyan ilyen formában. -
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #93826 üzenetére
Nem sehol. Az alkalmazásba is hetente kb 1szer lépek be.
-
HoTaZo
addikt
válasz
aprokaroka87 #93828 üzenetére
Úgy nézett ki, mint ha valóban fb értesítés lenne és lehetett az is. De úgy gondolom, majd belépek a magam útján, amikor én akarok felesleges engem emlékeztetni rá!
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #93824 üzenetére
Egy olyan értesítés volt mint pl mikor sms jön. Oldalra húztam és eltűnt. Ott volt a facebook ikonja és hogy lépjek be nehogy lemaradjak az ismerőseim posztjairól vagy ilyesmi
-
dokee78
félisten
Mondanátok pár alkalmazást amiből érdemes a fizetőst megvenni?
Tehát a fizetéssel nem csak a reklámokat váltom ki.Párat vettem mostanában én is,igaz nem mind ad feltétlen többet.
-
törölt tag
Hali! A facebook alkalmazás mióta küld értesítést hogy lépjek be hogy lássam a posztokat ha egy ideje nem léptem be?
-
válasz
Ha nem akarod túl bonyolítani használj Google Keep-et, Google Task-ot, esetleg Google Calendart. Google Taskban van egy elvégzettek törlése gomb, google accounttal a szinkronizálás asszem megoldott. Szvsz a Keep a legjobb és manapság már pötyögni sem kell, a Google hangalapú felismerés tökéletesen működik.
-
tonyrulez
őstag
válasz
Keep?
-
lacibacsi
addikt
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
Ez a Nine valami nagyon szuper. 1 perc használat után is imádom!! Ezer hála érte!
Nem baj, hogy nem tudja, ez marad a munkahelyi mail-ekre, valami mást meg használok majd gmail, meg yahoo mail-ekre.
Még egy utolsó kérdésem lenne... hol tudom megvenni a Nine-t? Play-en nem találtam a fizetős app-ját, de az appon belül sem találom:S -
Sziky94
csendes tag
Hali
Van rá mód hogy telepíteni tudjam a youtube gaminget? Itthon ugye nem elérhető a storeban.
-
air
nagyúr
válasz
#13110016 #93803 üzenetére
"Valamint, a Google-nek nincs hivatalos email kliense?"
Akkor a Gmail az mi?
Outlook klienst felejtsd el! Exchange-hez Nine.
De ha nagyon akarod, akkor a Gmail kliens kezel Exchange és IMAP fiókokat is.(#93807) locaLpatrioT
"Mindre jó a Nine?"Nem. Az kizárólag Exchange-re jó. Az általad említett háromhoz a Gmail kliens alkalmas. Vagy AquaMail, vagy Maildroid, vagy K9 vagy ...
-
Edi77
őstag
A párom megvette a minap a Jetaudio programot és nem jöttünk rá, hogy kell a borítóképeket az albumokhoz társítani. Én, megmondom őszintén, átbogarásztam, de mivel nekem ez nem fontos tényező, valószínűleg a felületességem miatt nem tudtam neki segíteni.
Tudna valaki ebben segíteni? -
törölt tag
A microsoft Outlook alkalmazásba, fel tudom venni a Gmail, és yahoo-s email címeket is?
Valamint, a Google-nek nincs hivatalos email kliense? Úgy érzem a Bluemail túl sok erőforrást igényel... valami más kéne helyette.
-
DS39
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Autós topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- AMD AM5 Alaplapok
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro