- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Ezek közül valamelyik tudja azt dual simes telóval (tehát mindegyik sim-et "normal felhasznalokent is tudom hasznalni"), hogy folyamatosan loggolja mindkét szolgáltató adatait, amit utólag vissza tudnék nézni egy térképen és látnám, hogy jé ezen az úton sim1 volt jobb, itt a völgyben pedig sim2?
köszi -
Márton
nagyúr
-
Márton
nagyúr
válasz
ggeleven #174913 üzenetére
Ez melyik android-tól elérhető?
Mert ilyet nem találtam párom J6-osán.
OIyan van, hogy a háttérben korlátozza a mobilnet használatot, de nyilván egy youtube nem a háttérben fog futni.
Most kénytelen voltam feltenni egy firewall appot, ott tudom apponként szabályozi, hogy mit használhat: wifi, mobil, mindkettő vagy egyik sem. De ez elég macerás, mert még valami helyi VPN-t is létrehozott magának, amin keresztül megy a forgalom. És azt sem tudom, restart után vajon automatikusan elindul?
Szóval jó lenne valami gyári megoldás, de lehet ez a régi android miatt esélytelen -
Márton
nagyúr
válasz
poirot #174957 üzenetére
Akkor mobilizmo a szerencsés nyertes, te pedig lehettél volna egyértelműbb
Látod, hányan kerestük a megoldást arra, hogy _ne töltse_ON: mindenképp kábelezni akarsz? Mióta az eszemet tudom a free wifi file transfer appot használom. Egy kattintás és máris elérem a telót total commanderből. 5ghz-en még gyors is!
-
Márton
nagyúr
válasz
mobilizmo #174942 üzenetére
Bocs, de erre a kérdésére:
"USB-n szeretném összekötni a telefonomat a PC USB kábelével, de úgy, hogy ne töltse, hanem mint egy háttér tár.."ezt választoltad:
"Fejlesztői beállítások között van az "Alapértelmezett USB-beállítás", itt válaszd a Fájlátvitelt."Akkor miért válassza, ha ez nem oldja meg a problémáját?
Teljesen úgy hangzott, hogy ez megoldja a töltési problémát. -
Márton
nagyúr
talán root-olt készüléken
-
Márton
nagyúr
Mobil térerő loggert keresek, ami dualsimes telón mutatná és rögzítené folyamatosan az aktuális térerőt mindkét szolgáltatótól és ez utólag vissza is nézhető lenne térképen. Van ilyen?
-
Márton
nagyúr
köszönöm, holnap ránézek!
-
Márton
nagyúr
üdv,
azt lehet valahogy limitálni, hogy egy app (chrome, youtube, rendszerfrissítés, stb..) csak wifin működhessen, mobilneten nem? Ott csak a messenger engedélyezett. Páromnak töltök fel Telekom maraton netet, hogy ha nincs itthon, menjen a messenger, ugye több hónapra is elég lenne az a pár GB. De már megint az történt, hogy "véletlen" lemerítette a mobilnetet.
Valahogy jó volna korlátozni. A teló nem rootols Samu J6.
-
Márton
nagyúr
koszonom, usb doctorom az van, most appot keresnék..
ha valaki ismer olyat, ami ezt tudja, annak orulnek.
ezt nezd meg - azt nezd meg info nem annyira hasznos, probalgatni en is tudok
de azert koszi -
Márton
nagyúr
Létezik olyan app, ami kiiírja az aktuális töltést (normál vagy gyors-e),
és nemcsak az áramot, de a töltőfeszültséget is? Tehát nem az akkuét, hanem, hogy mi jön a kábelen?
-
Márton
nagyúr
üdv,
Cool Tool alternatívát keresek. Android 6 és 7-en ezzel irattam ki az értesítési sávba a cpu használatot, mobilnet fogyasztást, gps holdak számát, stb. Nagyon hasznos, bevált progi.
Sajnos Android 10-en már nem működik igazán jól és ahogy látom nem is fejlesztik.
CPU használat állandóan nulla, holdak száma hol megjelenik, hol üres lesz a mező, pedig biztos van vétel. Gondolom már nem megfelelően kéri le az infókat.
Van valami hasonló free progi? De akár fizetős is érdekel.. -
Márton
nagyúr
válasz
kaciokos #158375 üzenetére
Kipróbáltam a Locus nem felel meg, minden play/pause-nál bejön egy új ablak a beállításokkal, ez elég zavaró.
Viszont efi99 a Caynax mégis jó lehet! Szuper a play/pause. Nem köti össze a szakaszokat, nem akar menteni, csak ha stopot nyomok, stb. Még a landscape módot tudhatná.
Örök hála, ha beválik megveszem! -
Márton
nagyúr
válasz
woodworm #158371 üzenetére
De nem akarok felvételekkel, programok közötti váltásokkal vacakolni. Menet közben szeretnék "húzni magam után egy csíkot", amikor megy a 360-as kamera, amikor pedig nem, de az autó mégis mozog, akkor ne rajzoljon a térképre. Így egyszerűen látnám egy óra munka után, van-e még kimaradt rész.
Remélem érthető. -
Márton
nagyúr
Hi,
olyan faék egyszerű appot keresnék, ami realtime rajzolja térképen a bejárt útvonalam, de tudok pause-t nyomni, amikor is ne rajzoljon, aztán play és ekkor megint rajzolja az új szakaszt. Egy település utcáiról lenne szó, hogy tudjam hol jártam már, hol nem. (igen, google utcakép)
-
-
Márton
nagyúr
üdv,
galaxy S6, android 7, rootolás után +2-3 perc a boot idő.
mitől lehet ez? létezik valami boot monitoring tool, amin kielemezhető a folyamat?
-
Márton
nagyúr
köszi, ezt nem tudtam!
-
Márton
nagyúr
Valóban, be tudtam állítani egy jelszót és ha azt megadom a kliens oldalon, akkor beenged szó nélkül a szerver! Na, haladok
De ennek a gépnek a száma mindig ugyanaz marad? Mert ha változik, akkor nem sokra megyek vele. Esetleg dyndns vagy hasonló trükk? Nem küldhetek oda embert, hogy olvassa le a számot, ha változik.
Továbbá még azt nem tudom, hogy tudom az alsó 3 gombot megszólítani. Task váltás kéne pl. egy futó programra, amire rá szeretnék nézni. -
Márton
nagyúr
Létezik olyan távol asztal szerver androidra, aminél nem kell engedélyezni a kapcsolatot a szerveren? Vagy elég csak egyszer, az elején?
- vnc servert nem találok
- anydesk megy, de minden alkalommal el kell fogadni a kapcsolatot.Távol lenne, egy szinte embertelen helyen a teló, mobilnettel, amit irányítanék néhány naponta.
milyen appot ajánlotok?
-
Márton
nagyúr
üdv
keresnék egy free (vagy olcsó) appot, amit digimobillal haszálnék arra, hogy a teló kameráját ablakon keresztül a telkünk medencéjére irányítva mondjuk fél óránként készítsen egy fotót és töltse fel vmi tárhelyemre (ftp, drive, stb). Aztán alvó állapot. Mit javasoltok? Kicsi, egyszerű, célnak pont megfelelőt keresek. Ha nem muszáj, nem akarnék külön ip kamerát venni, hisz router, hotspot sincs.
Hab lenne a tortán, ha andoird 4.2-vel is menne, mert akkor qa HTC One X-em újra hasznos lenne -
Márton
nagyúr
üdv,
létezik android->ipad képernyőtükröző app direkt wifin keresztül? Tehát nincs router, terepen vagyunk. Egy drón élőképét szeretném az ügyfél kezében lévő ipadra tenni.
-
Márton
nagyúr
válasz
Somatom #151087 üzenetére
Na meg is lett a megoldás a CX File Explorer személyében.
Mindenkinek melegen ajánlom, ingyenes, nics reklám, tud ftp-t, sftp-t, smb-t..
Úgy játszik le ezekről műsort, hogy a kedvenc lejátszóm alá (mx player) adagolja a videót. Gyors, bele tudok tekerni, mintha csak lokál fájl lenne. Nem tudtam, képes ilyesmire az ftp szabvány.
Szuper! -
Márton
nagyúr
Videólejátszót tudtok ajánlani, ami ki tud listázni egy ftp-n lévő videókat és azonnal lejátszani? Tehát ne kelljen előbb letölteni pl. egy 4gigás fájlt..
MX playerbe ha direkt megadom a linket, működik, de 10mp után 5mp-ig tölt, aztán megint lejátszik egy részt.. -
Márton
nagyúr
válasz
eclipse19 #147223 üzenetére
Köszi.
Korábban még a piliapp weblapot használta, az tudja a kérdést, csak az meg a sebességre nem reagál és túl gyors. A T2S-ben jó a sebesség, csak itt meg a kérdőmondat lett probléma.
De kösz a tippet, ránézünk. Jó lenne valami fizetős 3. app, ami tudja ezt a "rengeteg" funkciót. -
Márton
nagyúr
válasz
eclipse19 #146860 üzenetére
A T2S jópofa, de sajnos a kérdőjelet nem érti, nem kérdésként olvassa fel.
Apróságnak tűnik, de ebből már sok veszekedés kerekedett otthon
Szóval olyan van, ami magyar nyelvű, figyelembe veszi az írásjeleket esetleg még a korábban beírt mondatok is újraolvastathatók vele? És férfi hang jobb lenne.
Már az sem baj ha fizetős. -
-
Márton
nagyúr
Szükségünk lenne egy _magyar nyelvű_ szövegfelolvasóra, mivel családi körünkben van, aki orvosi beavatkozás miatt sajnos nem tud beszélni. Most füzetbe írja a pár szavas mondatait, de ki szeretné próbálni milyen, ha telefonon írja be, mi pedig meghallgatjuk.
Van ilyen, akár ingyenesen is? Ha nem, az se baj. Lehetőleg offline is menjen. -
Márton
nagyúr
Köszi
Adb-t beizzítottam, megy is az AppOpsX, kikapcsolom a kívánt appoknál a "futtatás indításkor" opciót, de reboot után az Os monitor mégis mutatja a futó folyamatoknál, esznek 0.5-1% cput és 50-100MB ramot. Tehát nem tiltotta le a betöltést. Miért? És valamiért nincs is minden appnál ez a "futtatás indításkor" kapcsoló, holott mégis elindul. (Pl Quickpic).
A legidegesítőbb a Gear VR setupwizard, ami úgy 10-20 percenként kiírja, hogy leállt, holott nincs is az usb-re dugva éppen semmi. A gearvr rendesen fel van telepítve, használom, nincs vele gond. Ezt a setupwizardot is letiltanám, de semmi. restart után ott van, ahogy a többi app is.Ezt pedig nem nagyon értem. Hol adjam ki az appops parancsot?
Greenify-t még nem próbáltam.
-
Márton
nagyúr
Android 6-on root nélkül van-e lehetőség appok betöltésének tiltására a boot során? Hízik, hízik a rendszer, lassul a boot, fogy a memória, olyan felesleges alkamazások mennek, mint dji mimo, spotify, airdoid, youtube, speedomoter pro (ez egy bicós km-óra!), stb. Ezek mind olyanok, aminek elég lenne indulnia akkor, amikor én akarom. Minek töltődik be boot során?
-
Márton
nagyúr
Olyan appot keresek, ami reggel mondjuk 6 és 8 között fél óránként bemondja a pontos időt.
Egyéb időben ne, csak amikor még forgolódok az ágyban -
Márton
nagyúr
Olyan kamera alkalmazásról tudtok, ami egyben RTMP szerver is lenne?
Tehát bárhonnan a teló ip címét megadva le tudjam játszani az élőképet rtmp protokollon keresztül. Olyan már találtam, ami rtmp-n továbbítja a videót egy másik szerver felé, és azt megcímezve meg tudom nézni a videót. De ezt a külső szervert szeretném kihagyni a képletből, hisz elvileg a teló maga is lehet szerver. (nem lesz sok néző, privát dolog) -
Márton
nagyúr
köszönöm, nézem mindkettőt!
DrBubo77: ez a progi csak a sebességet mutatja fennt, nem? Hol állítsam be, hogy az adatmennyiséget jelezze ki?
-
Márton
nagyúr
üdv,
van olyan free app, ami folyamatosan mutatja a mobil adathasználat mennyiségét a felső, értesítési sávban ÉS nem nullázódik egy telefon restart után? A Cool tool-t használom, de az sajna nem jegyzi meg. Miért?
köszi -
Márton
nagyúr
Létezik 7.0 alá valamiféle touch szimulátor?
Van ugyanis egy kameragimbalom, amit telefonon keresztül nagyon finoman lehet kezelni egy képernyőn lévő virtuális joystick-kal. Azt viszont nem tudja az app, hogy 2 irány között automatikusan mozgassa a gimbalt, majd vissza.
Tehát nekem az kéne, hogy a telefon képernyő X,Y koordinátáját érintse egy progi Y másodpercig, majd egy másik X,Y koordinátát újabb Y másodpercig. És ezt ismételve, amíg le nem állítom. PC-n biztos megoldható, de androidra vajon van-e ilyen okosság?köszi!
-
Márton
nagyúr
válasz
galaxys80 #124134 üzenetére
Nem értetted félre, 0 napos kora óta így alszanak, ragaszkodnak egymáshoz. Azért nyugi, én is vagyok az anyukával
Nekik a másik szoba hangos is a főút miatt, én az évek alatt már megszoktam.
És nem erőltetjük, ha a lányunk majd azt mondja, most már egyedül szeretne aludni, ám legyen. De mikor fél éve szóbahoztuk, hallani sem akart róla. Mind a hármunknak jó így, akkor meg?..eclipse19: köszi, ránézek!
-
Márton
nagyúr
válasz
zeon.hu #124125 üzenetére
Nincs titok, csak egy jó anya, aki a másik szobában alszik vele
De azért a hangok átjönnek és nem hallok nagy veszekedéseket onnan sem, anya 6:20 körül mocorog, kávét főz, gyerkőc 20p múlva bújik ki az ágyból. Én pedig van hogy látom, amikor indul suliba, elköszönök, van pedig (mint most is) 7:50-kor kelek ki az ágyból. De mivel főút mellett lakunk, 5-6 között mindig fenntvagyok már az autók, buszok miatt, csak félálomban, forgolódok, néha visszaalszok 10 percet, stb. Na erre az időszakra jó lenne valami beavatkozást nem igénylő több perces, kellemes ébresztő.Szóval van ilyen magyarul vagy nincs?
-
Márton
nagyúr
üdv,
ilyen létezik csak magyarul?
Tehát ébredni magyar hírekre, időjárás elmondásra, esetleg email-re?
Nekem 10-15p az ébredés. Úgy lenne a legjobb, hogy 1-2 percig csak a kellemes dallam (vagy valami természethang) 0-ról fokozatosan felhangosodik, után jöhetne az időjárás, hírek, stb. -
Márton
nagyúr
üdv,
olyan zenelejátszót keresek, ami játszik helyi mappából (már ez is nagy szám úgy látom), és bluetooth controllerrel vezérelhetők a következők: előző/következő szám, beletekerés, hangerő állítás.
A Pi player tudja a mappát és az előző/köv. számot, de a többit nem tudom vezérelni.
Van olyan progi, aminél beállíthatom, melyik gombra mit csináljon?
köszi -
Márton
nagyúr
üdv
az összefoglalóban említett 3 email alkalmazás közül tudja valamelyik az automatikus email ellenőrzést?
Nekem az kéne, hogy beállítható időnként (pl. 20perc) először is nézze meg van-e élő netkapcsolat, ha nincs, próbálkozzon a helyi wifivel (itthon), ha nem otthon vagyok engedélyezze a mobilnetet, egy gyors email check, szöveg letöltése, hangjelzés, rezgés, majd a kapcsolat bontása _ha_ ő hozta azt létre.Ha nem tudják az ajánlottak, van olyan ami tudná?
köszi -
Márton
nagyúr
másik igényem:
van olyan mp3 lejátszó app amiben a play/pause/next parancsokat hanggal lehet kiadni?
(vezetés közben..) -
Márton
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #93872 üzenetére
ok, gps-t, bt-t és wifit legalábbis tud kapcsolni megfelelő app
-
Márton
nagyúr
szóval nincs fapados email ellenőrző?
-
Márton
nagyúr
üdv
egy rém egyszerű email app-ot keresek, amiben:
- megadom 2-3 fiókom loginját, jelszóval, de az app indításakor kérjen egy mesterjelszót, hogy esetleges telefonelhagyás esetén ne tudjon az illető belépni
- beállítható időközönként ellenőrizze, van-e új email, ha van netkapcsolat (mobil vagy wifi)
- ha nincs net, engedélyezze a mobilt, de ellenőrzés után kapcsolja is ki
- ha jött mail jelezze a felső sávban kis borítékkal és rezgéssel is
- a levelet ne törölje a szerverről
- képet/mellékletet ne töltsön le, csak a szövegetLétezik ilyen?
(hasonló win-re a poptray)
-
Márton
nagyúr
üdv.
A telók ugyebár tudnak bluetooth-on sugározni (pl. fülesre).
A 3.5 bemeneten keresztül tud hangot fogadni (pl. headset)Kombinálható-e ez a kettő? Tehát pl. adok egy jelet a kábelen,
és sugározza ki BT-n? Van erre app?HTC One X
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest