Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41201) #79335424 válasza S e t h (#41194) üzenetére


#79335424
törölt tag

Részemről:
1.Google Drive:
Solid Explorer kezeli és már TC -hez is van plugin. Elfogyna a tár, csinálok még egy fiókot.
2. NAS otthon:
Portforward -dal bárhonnan eléred. A cikkben egy számomra fontos szempont nem szerepel, amin viszont szinte az összes elvérzik: FTP/SFTP feltöltés, ami nagy fájlok esetén hasznos. Ezt a NAS -sal megteheted. Ezen kívül is rengeteg hasznos dolgot tud. Telón találsz egy torrentet, vagy bármit, amit szeretnél letölteni, de nem mobilnettel, akkor egyszerűen "hazaküldöd" a feladatot és a NAS letölti. Automatikus feltöltés pl. Youtube -ra, Picasa -ra. Média streamelése.
3. Data.hu:
1évre 3ropi körül lehet bérelni korlátlan tárhelyet. Nem sok kényelmi funkciója van, de az FTP feltöltés működik (akár a NAS -ról is, automatizáltan). Ingyenes verzióban van tárolási időlimit, letöltési sávszél. korlát és max. 200MB/fájl. Fizetősnél a feltölthető mennyiség 2GB/fájl (FTP -n ez 10GB) és nincs korlátozás. Mivel Magyar tár, így sok Magyar nyelvű "linux disztrót" lehet rajta találni. Vannak olyan fórumok, ahol csak datás "linux disztrók" vannak típus szerint válogatva (divix, BD, DVD, stb.).
4. Dropbox:
Szinkronra jó, de én lassúnak találom. Jópofa ez a tárhelynövelő lehetőség. Ezzel kapcsolatban 3, egyébként nem titkos tény jut eszembe. A háromnak természetesen nincs köze egymáshoz:
1: a Dropbox a hálókártya mac -címe alapján azonosítja a gépet, amire telepítik a klienst, és új telepítésnél megadja mindkét fióknak a plusz tárhelyet.
2: Egy virtuális gép, külön mentés hiányában, kikapcsoláskor "elfelejt" minden addigi tevékenységet, még a telepített alkalmazásokat is.
3: Egy virtuális gépnek indulás előtt bármilyen mac -címet meg lehet adni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.