- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezman
őstag
Appot keresek ami ha töltés közbe kijelzőn nagyba mutatja a töltési szintet esetleg van ? Huawei p smart
-
tibike8
őstag
Sziasztok, lehet, hogy hülye a kérdés, de a google tárcsázót milyen készülékekre lehet telepíteni?
Huawei 620-on, Samsung S8+-on és S7-en, LG G5-ön próbáltam, de egyik sem kompatibilis vele.
Külön apk-ról sem települ, csak kiírja egy idő után, hogy nem tud települni. -
NGA
addikt
Köszi mindenkinek, az MS launcher lett, baromira tetszik!
Van olyan hely, ahol vannak ikon csomagok a play-en kívül?
Olyan cyberpunk jellegű kellene :-) -
_ ĐanieL™
tag
Sziasztok,
.apk fáljból próbálnék egy Glaxy A5 (2017), Android 8 kombóra telepíteni Android Auto alkalmazást.
Kb. fél másodpercnyi gondolkozás után annyit ír ki a telefon, hogy 'Az alkalmazás nincs telepítve'.
Van tippetek, hogy mi lehet a gond?
THX
peace -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Az en keszulekemben van a hiba, netan bug vagy feature, hogy a legujabb messengerben, ha gepelek es fent van a keyboard, akkor felul ki van takarva felig a chat fej, es valamennyi szazalekban mintha atlatszo is lenne! -
Somatom
veterán
válasz
keszo #129781 üzenetére
Sztem ahhoz a Telefon alkalmazásnak kellene besötétülnie. Reméljük, hogy az is eljön hamarosan. Főleg azután, hogy a Google nemrég korszakalkotó felfedezést tett.
Tudnám, hogy ezt miért nem vizsgálta akkor, amikor a material fost kitalálta!
-
keszo
őstag
válasz
Somatom #129773 üzenetére
Igen, nálam is két külön ikon van. Ez így elég kevés. Nekem ki vannak rakva a gyors hívásos nevek külön mappában az úgyanúgy fehér, semmi nem változott. Csak lett egy újabb ikon az asztalon.
És akkor még, ha bár mikor megnyitod, nálam felugrik egy ablak is és amíg az előtérben van, a képernyő nem reagál. -
beci
őstag
Sziasztok.
Internetes radiot keresnek,ami sztereoban a leheto legjobb minosegben bt kapcsolattal tudok hallgatni egy bt hangfalon.Magyar adók alap.
Mit ajanlanatok? -
zsoltzsolt
addikt
-
D1L1ZS
őstag
Nem!
Sokáig Nova (Prime) használtam. Aztán Action Launcher t. De pár hete a Microsoft Launcher-t kipróbáltam, annak is a beta verziójára feliratkoztam. Aztán azt vettem észre, hogy azon is ragadtam!
Valahogy kézre áll, tetszik a design is.
Ha Pixel szerű érdekel, minimális módosítás lehetőségével, akkor szintén Google Playből a Rootless Pixel Launcher t ajánlom.
-
Somatom
veterán
válasz
keszo #129772 üzenetére
Érdekes a jelenség. A linkben levő verziót letöltöttem és telepítettem. Frissítést írt, és a végén megnyitva bal felül, a három vonalra bökve lehetett aktiválni a sötét módot. DE! Amikor az előbb ismét megnyitottam (parancsikonból), a régi felület fogadott. Kiderült, hogy duplikálódott az alkalmazás. A régit tiltottam, a parancsikont meg lecseréltem a home -on. Lehet, hogy nálad is ez történt.
-
_ ĐanieL™
tag
Sziasztok,
.apk fáljból próbálnék egy Glaxy A5 (2017), Android 8 kombóra telepíteni Android Auto alkalmazást.
Kb. fél másodpercnyi gondolkozás után annyit ír ki a telefon, hogy 'Az alkalmazás nincs telepítve'.
Van tippetek, hogy mi lehet a gond?
THX
peace -
NGA
addikt
Pici segítséget kérnék.
Stock droidom van egy Kodak Ektra telefonon. 6.0
Baromi ronda a telefon inkonja, és felül minden oldalon ott van a google kereső.
Valami olyan megoldást keresnék, hogy a telefon ikont lecserélni, és eltünteni a felső keresőt, de nem merítse a telefont, meg ne szórja tele reklámmal. -
Somatom
veterán
Google Névjegyek sötét témaválasztással.
Nálam müxik. -
pc360
addikt
válasz
#81733120 #129754 üzenetére
Böngészőből olyat érdemes választani, amelyik az engine fejlesztésével is foglalkozik, így marad a Firefox, a Chrome és az Opera. A Firefox alá a Servo motort a Mozilla és a Samsung fejleszti, a Blink pedig a Google és az Opera közös, WebKit-ből származtatott gyermeke.
Egyik sem témázható tudtommal. Az Operában van night mód, ez a lényeg. A másik kettőt nem annyira ismerem.
A Firefox kiegészíthető a szokásos addon-okkal (uBlock Origin), az Operába pedig eleve be van építve egy nem rossz adblocker. Tehát ez a 2 normális böngésző marad. A Blokada-val a háttérbe is begyűrhető a reklámblokkolás, így a Chrome-al se maradnál le teljesen a dologról, de szerintem a 3-ból az a leggyengébb böngésző.
-
-
törölt tag
Sziasztok,
Van olyan böngésző, ami megfelel az elvárásaimnak?- Lehetőleg gyors legyen
- Jól témázható (ne csak egy-két színséma legyen, hanem komplett téma)
- AdBlock-ert lehessen hozzáadni, mint Addon, vagy legyen benne, mint alap funkciókb. ennyi.
-
Donát.x
csendes tag
Sziasztok !
Olyan alkalmazást androidos telefonra tudtok amivel rátudom tenni, úgy az adatot (pl: mkv fájl), hogy okos tvn letudjam játszani mert sajnos automatikusan leformázza a meglévő NTFS fájlrendszer a pendriveon a telefon exFAT-re amit a tvt nem tud olvasni.
Köszönöm a segítséget előre is. -
darvinya
titán
válasz
DrojDtroll #129750 üzenetére
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek, amibe rögziteni tudom, hogy mennyit utazok. Kb annyit kellene tudnia hogy felvehessek új utazást megadva a kezdő és végállomás nevét illetve a távolságukat. A programnak emellett egy kis minimális statisztikát is kellene tudni csinálni.(heti átlag, összesítés, stb.)
Mit ajánlottok?
-
MaciG
addikt
üdv.
Érdeklődnék, hogy ti tudtok-e olyan bevásárló listás alkalmazásról ami nem csak offline, hanem online is fut?
Arra gondolok, hogy fent van az alkalmazás nálam és az asszonynál is. Én mondjuk otthon vagyok, ő dolgozik (de hazafelé beugrik bevásárolni). Otthon én látom hogy mondjuk elfogyott a tejföl, vaj vagy épp az élesztő, és ezeket az alkalmazásban behúzom a megvásárolandó tételek közé. Ő mikor megy a boltba, megnézi az alkalmazást, és látja mi az ami szerintem kell, majd megveszi, és ezzel a termékek kikerülnek a listából -
Bozek
nagyúr
válasz
enginev3.0 #129738 üzenetére
Van a játékoknak külön topik: itt kérdezd meg.
-
tknof1871
őstag
válasz
tknof1871 #129737 üzenetére
Pontosabban fogalmazva. A normálisan működő fiókoknál látszik, 30 nap van beállítva. A problémásnál nem látszik mennyi a Days of mail to sync. Ahogy legörgetek és ráklikkelek akkor felugrik az ablak ahol be lehet állítani és az 999 Days-en áll mindig. Bármilyen számot okézok le nem fogadja el. Hát nem tudom mennyit segített ez.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #129738 üzenetére
Nem, de ismerős játék.
-
enginev3.0
félisten
Valaki játszik a bricks N ball játékkal?
-
tknof1871
őstag
válasz
darvinya #129736 üzenetére
Megvan. Sikeresen 2xszer is töröltem és hozzáadtam a fiókot. Másodiknál az Automatikus adatszinkronizálást is kikapcsoltam. De ezt a fiókot mindig úgy adja hozzá, hogy 999 napra van beállítva, "Ennyi nap leveleinek szinkronizálása: 999". Mindegy hány napot állítok be, ha leokézom nem fogadja el, marad 999 nap.
-
-
-
tknof1871
őstag
Üdv! LG G4. Több emailcímem is van. A levelező alkalmazás ami gyárilag van rajta nem tudja betölteni az egyik emailcímem leveleit. Már újraindítottam a telefont de csak annyit mutat annál az egyik emailcímemnél, hogy "Getting your messages…" ill. "Üzenetek lekérése..."és alatta egy csík "fut". Beállításoknál a Fiókok és szinkronizálás-nál a Google-ban szinkronizálási hibát ír. Negyed órája ezt csinálja. Itt miben lehet a hiba? A google szerverén, az appban, vagy a telefonban?
-
kezman
őstag
Szép napot mindenkinek, gps nyomkövető appot keresek, a család telefonjait tudjam hol vannak, próbáltam párat de nem volt egy sem az igazi, ha valaki tud flottúl működőt ne tartsa magába, kösz előre is.
-
csubuka
addikt
válasz
Somatom #129718 üzenetére
Beépített gyári "fejegységen" (ilyen műszerfal-tablet, smart bullsh*t vagy mi ez) fut. Csak kell neki az "ellendarab" a telón, anélkül nem adja. Szóval azt varázsolgattam most. Azért bugos... Lehet Androidot frissíteni a kocsin
(hova jutott a világ, gondolom az szervízben lesz csak) Meg a családi telókon, meg a mittudoménmin. Egyelőre Google maps-el megy szépen a kocsi kijelzőjén, de a Waze épp nem adja. Legalább drága volt a kocsi
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
kiraly.andra #129720 üzenetére
Ja, bocs, ott van az oldalon a közvetlen telepítés Androidos böngészőből dolog is. Ez régebben nem volt.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
Drughi #129679 üzenetére
A Locus ingyenes verziója tökéletes, ahhoz pedig van egyrészt a saját offline Magyarország térképük, másrészt berakható a turistautak.hu közösségi szerkesztésű térképe. Az ottani leírás alapján kicsit macerás a dolog, emlékem szerint sokkal egyszerűbben megy, ha a Locus-szal már felvértezett telefonon nyitod meg az oldalt, és töltöd le a térképet. Másrészt tapasztalatom szerint - bármilyen furcsán hangzik is - jobb a Locus saját térképe, jobban néz ki, jobban használható.
-
erer1000
őstag
már egy ideje keresek appot amivel mind a kettő LED világíthat EGYSZERRE a mobilomon (két tónusú vaku), de eddig csak olyat találtam ami a "fehéret" kapcsolta csak be.
Blackberry tesztelő appal már a narancssárga led is világít, de sajnos csak különtudnátok olyan appot mondani ami mind a kettő ledet égeti?
előre is köszi
-
-
Somatom
veterán
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Azt jól értem, hogy magyar lokalizációs telefonnal az Android Auto-t alapból nem lehet elérni? Ugyanakkor ha jól olvasom, akkor leginkább az apkmirror-ról le kell tölteni és ismeretlen forrás engedélyezése után felrakni a magyar mobilra és annyi?
Köszönöm előre is
-
janakbacsi
őstag
Myvodafone app nekem nem jelzi a főképernyőn a mobil adatforgalmat, a barátomé meg igen. Ugyanabban a flottában vagyunk. A beállításokban nem találtam erre megoldást. Esetleg találkozott már valaki ilyennel?
-
zeon.hu
nagyúr
Melyik navi tudja, hogy több címet beírva a legrövidebb útvonalat megtervezi?
(Online, offline, mindegy) -
Elemental
addikt
Srácok, a telefonról kitöröltem pár fontos képet, belső memóriából, viber meg facebook mentéseket. Van valahogy mód, hogy visszahozzam?
-
laci laci
addikt
Üdvözlet.Szeretném a viper4android app-ot használni a samsung s9 telomom, ami még gyári. Van erre lehetőség? Azert kellene,mert sok youtube zenét halgatok es annak a hangját szeretném javítani.Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged