- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CB
senior tag
Tudtok nekem (vidékinek ☺) olyan alkalmazást ajánlani, amivel egy kiválasztott címre BP.-en tömegközlekedéssel elnavigál?
Melyik buszra, villamosra kell felszállni, mikor, és honnét indul...
Leszállok az autóbusz pályaudvaron a népligetben, és onnét kell eljutnom újpestre a Telkes utcába. Nincs gyakorlatom, de talán egy jó app segíthet. -
darvinya
titán
válasz
MikeWazowski #129395 üzenetére
Hozd haza Montanából.
Valamelyik kedves app feléleszti. -
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Montanába azt csinálja a telefonom, hogy feléled saját magától a kijelző. Ott van mellettem, egyszer csak felvillan a képernyő, de nem kapok semmit. Ez mitől lehet?
-
darvinya
titán
válasz
cellpeti #129390 üzenetére
Én ezt használom Sure Remote app, hiába Xiaomi telom van és van saját app-ja.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Milyen infrás programmal tudnám írányítani az Inviteles boxot? Illetve van egy LG okostv-m is. Melyik a legjobb távírányító app?
-
nyisziati
veterán
válasz
woodworm #129388 üzenetére
Sajna a legtöbb zenelejátszó ilyen, már tucatnyit kipróbáltam. Másnak is ez a tapasztalata egyébként, van ilyen ismerősöm, akivel beszéltem erről a témáról. Úgyhogy a droidos zenelejátszók elég gagyik.
Kivéve a Deezer. Nagyon jó statisztikákat nyújt egy beépülő app (Stateeztics) révén.
A véletlenszerű lejátszója is példás, egy adott playlistet mindig más sorrendben, sosem ismételve játszik le. És még a saját MP3-at is kezeli.
Mondjuk nekem a fizetős verzió van meg. -
woodworm
veterán
Sziasztok!
Poweramp kapcsán lenne egy olyan kérdésem, hogy vajon statisztikázza-e a zenehallgatási szokásom? Mert véletlen lejátszás során egyes dalokat akár többször is lejátszik, míg egyes dalokat alig. A zenét mappából hallgatom vegyesen, a dalokat nem címkézem.
-
Doggy dog
senior tag
válasz
Doggy dog #129361 üzenetére
Senkinek semmi használható?
-
darvinya
titán
válasz
mobilizmo #129381 üzenetére
Mint írták, 1 perces törléses biztonsági beszélgetésekről nincs semmilyen mentés/nyom, miután törlése kerül.
Talán, ha fizikailag megkapod szerverben lévő tároló egységet, és mély bit nyom visszaállítást végzel, de ehhez tudni kellene melyik tárolóra került ez az adat, ami már elérési útja titkos és maga csevegés is titkos. -
beg
veterán
válasz
mobilizmo #129379 üzenetére
Ha azt a módszert választod, hogy tűnjenek el a beszélgetések, akkor szerinted mennyire logikus opció, hogy mégis vissza akarod nézni néha?
Kevered a hidden chat és a secret chat fogalmakat. -
-
Dr.NX
addikt
válasz
Ghostman78 #129373 üzenetére
Mappákat megosztod Winben (SMB), Androidra meg VLC. Azonos hálózaton legyenek.
-
mobilizmo
Topikgazda
Sziasztok!
Viberben kicsit járatosabbakat kérdeznék.
Van egy rejtett, titkosított chat-em 1 percre állítva.
Nagyon hasznos ez így, hogy 1 perc után eltűnik amit írtam, kaptam. Nem tudnak véletlenül sem beleolvasni.
De néha azért jó lenne visszanézni dolgokat a chat-ből. Szóval felhőben megvannak az appból törölt dolgok azért? Elő lehet bányászni?Köszi,
Üdv. -
Adott egy PC rajta tartalommal. Kábellel összekötve UPC routerrel, ami wifis is. Ezen az eszközön lóg, 4 telefon, 2 tablet, 2 tévé a wifin keresztül.
Szeretném az androidos telefonokról és tabletekről elérni a PC tartalmát úgy, hogy futtatni is tudjam a tartalmat.
Ergo filmet szeretnék nézni telefonon és tableten keresztül, ami a PCn található.
Mire, mit kéne telepítenem ?
Évekkel ezelőtt egyszer már belőttem, de elfelejtettem mit, hogy kellett.Köszönöm
-
csipuka
senior tag
-
tisti1965
aktív tag
Sziasztok,
Olyan YouTube appot keresek, ami működik lezárt képernyőnél is. Köszi -
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
Céges telefon kimenő hívásaihoz keresnék olyan alkalmazást,aminél be tudnám állítani,hogy a cégen belüli hívások idejét ne számolja (mivel ingyenes),csak az egyéb,más irányba kimenő hívásokat (itt meghatározott "időkeretem" van).
Köszi,ha tudsz ilyet ajánlani. -
Cyrin
addikt
a kugli helymeghatározása (amivel a térképen látom a helyzetét) csak mobilnettel megy, vagy GPS alapon is, amivel követni tudnám a gyereket? nincs mobilnete...
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Arra van bármi mód, program, hogy ha USB-t bedugom a telefonomba, akkor gépemet automatikusan felismerje és engedéllyezze az USB csatlakozást?
Elég idegesítő, hogy telefonon állandóan rá kell böknöm, hogy "engedélyez". -
zsoltip
őstag
válasz
Bferibörs #129338 üzenetére
Full nem ilyen a felületem sem.
Nekem PC-n sem ilyen és nincs erre opcióm. Ezt végképp nem értem.Update:
Felhívtam ezt a nevetséges bandát. Pfuj...
A t. kezelőhölgy szerint ha az ő fiókjában van ilyen opció, akkor az enyémben a leghasonlóbb, a levelek átirányítása kell lennie a megoldásnak.
Elmagyaráztam szegénynek, hogy az full más. Szerencsétlenek...
Kiderült, hogy van egy új felület, ami neked Bferibörs is már van. És a kedves ügyfélszolgálat csak abban tud segíteni.
Szépen lassan megkapjuk mi régi motorosok is azt, de nem tudni mikor. Cool.
Így nekem egyelőre NINCS IMAP lehetőségem. És persze másnak sem a régi felülettel. -
fradi81
veterán
Hali
Van-e mód vlcremote-al asztali gépen a vlc-t telóval vezérelni, ha a pc kábelen csatlakozik a netre, nem wifin?
-
beg
veterán
Az asztal definicióját boncolgató kollégák beszéljék meg egymás között ki mit értett félre, itt erre nincs szükség.
Köszi. -
Kezdődik...
-
fclub
tag
Sziasztok!
Olvastam az összefoglalót, ahol írva vagyon, hogy nem ajánlottak az akkukkal "játszó" alkalmazások.
Engem hasonló, de mégsem pont olyan érdekelne.
Olyan alkalmazást keresek, amelyik a beállított töltöttségi szintnél (mondjuk 85%) leállítja a töltést.
Van a Battery Charge Limit nevű app, de ez ROT jogosultságot kér. Nézegettem az Áruházban, de amiket láttam, azok csak hangjelzést adnak, nem állítják le a töltést.
Valaki tud erre egy jó appot? -
-
zsoltip
őstag
válasz
Viktor0610 #129325 üzenetére
Nem találom az engedélyezési opciót... Merre van? Nincs ilyen, hogy Levelezés opció a Beállítások között.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
WhiteWalker #129331 üzenetére
Itt van egy adag játék.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Pedig van ilyen, amit a kolléga mond.
Instant Apps-nak nevezik. -
Zeki
nagyúr
válasz
WhiteWalker #129323 üzenetére
Olyan van, hogy megveszed, letöltöd, és ha nem jó letörlöd és kéred a visszatérítést. azt hiszem 24 órán belül.
-
Bferibörs
addikt
Köszi mindenkinek!
Mobil nézetre gondoltam,zoom nélküli fix betűméret beállításra. Bétát megnézem. -
WhiteWalker
nagyúr
Srácok , volt nem is olyan régen , olyan lehetőség , hogy pl a teljes játékot nem kellett letölteni a telefonra , hanem ki lehetett próbálni letöltés nélkül...
Ezzel röpke ideig találkoztam csak , aztán eltűnt... Erről lehet tudni valamit ? Vagy elmeszeltek ezt az opciót?
-
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak.
A Gmail alkalmazásban van két kérdésem.
1) Google accountban törölt levelet simán vissza lehet helyezni a kukából beérkezettek közé.
Erre nem találok lehetőséget freemail fiókom beállítása esetén. Sőt nem is szinkronizálja az app a kukába helyezett levelet a webes felület kukájával.
Utobbiból/ban vissza lehet helyezni a levelet.2) Levélküldés. Freemail accountra milyen Smtp beállítás alkalmazható? (nem a Google fiókban aliasként szeretném használni, mert akkor csak a Gmail-ben lesz az elküldött példány, nem lesz a freemail-ben.)
Marad a szolgáltató beállítás? Ha nincs más opció mi a setup Telenorra és Vodára?Köszönettel,
zsoltip -
Somatom
veterán
válasz
darvinya #129312 üzenetére
De, csak arra tudok reagálni, amit le is ír. Amit csak gondol, arra nem. Asztali módot írt, ami nálam az egérrel, esetleg billentyűzettel történő kezelést jelenti, nem az oprendszert. Mivel ez egy Androidos topik, ezért, ha nem említ oprendszert, akkor az asztali mód is Androidot jelent. Márpedig Android alatt használhatatlan az Opera. Nem csak Remixen. Minap próbáltam tableten is, TV -re küldött képpel. Úgy sem reagált megfelelően az egérre. Át kellett váltanom Firefoxra.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Hátha tudtok segíteni... Olyan alkalmazást keresek, amivel tudok kitenni a zárképernyőre több, random időközönként változó szöveget (akár értesítések formájában is jó).
Pár motivációs alkalmazást megnéztem, de nem igazán tudok saját szöveget megadni egyikben sem. De lehet, hogy nem jó irányba indultam.Köszi ha valaki tud segíteni.
-
pc360
addikt
-
Kobe
veterán
Hi
Keresnek androidra chrome. Helyett valami bormslis bongeszot, ami kevesebb adatforgalmat general.
A gmail fiok kezelese illetve a szinkronozalas (konyvjelzok, elozmenyek, stb) nem lenne hatrany ha menne az asztali valtozataval isTippek otletek?
-
-
L_ajos
őstag
Sziasztok!
Nem tudom volt-e, másnál is meghalt az Instagram? ( Mate 10 Pro )
- újratelepítéssel próbálkoztam, semmi. - Bejelentkezés és " Váratlan hiba lépett fel " és ennyi. Vége.
5let esetleg?
-
Gabesz87
veterán
Tudnátok segíteni, hogy a Spotify vezérlő gombjait hogy lehet a zárképernyőre varázsolni? Korábban valamiért kikapcsoltam, már nem emlékszem miért, de most az istenért sem találtom, hol kell bekapcsolni. Mi MIX 2S-em van. Az alkalmazásértesítések közt a Spotify-on belül van a lejátszás opció, de ha azt bekapcsolom, az alatta lévő sorok ugyanúgy inaktívak maradnak, ráadásul a bekapcsolás sem marad meg. Ha visszalépek egyet, majd ismét bemegyek a lejátszás értesítésekbe, ki van kapcsolva ugyanúgy. Franc se érti ezt.
-
Somatom
veterán
válasz
Wolfskin #129298 üzenetére
A Samsung is fejleszthetett volna ezt-azt. Pl. az SGS 2 -n custom kernellel a gombok háttérvilágítását lehetett értesítési ledként használni.
Egyébként HREH kérdése jogos. Xposed -del megnyílnak a lehetőségek. A Gravitybox is nagyon hasznos. Xposed Addition pro -val pedig bármelyik gombot remapolhatod (beleértve a hardvergombokat is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest